Ulice 14.1.2015 - 2738. díl

Adrianu probudí v noci pořádná noční můra. Něco takového se jí ještě nestalo. Přestože bude hluboká noc, nebude moci už usnout. Stále se jí bude honit hlavou, co měl její sen znamenat. Proč se jí zdálo zrovna tohle? Mělo to být pro ni varování?

Pragmatický Eddie na duchařiny nevěří, ale Adriana se přesto podívá do snáře. Podle ní to není takový sen náhoda, ale jasné znamení. Vždyť se má dnes setkat s bývalou spolužačkou mámy Vendulou Nechanickou - Zpěvákovou, aby zjistila, jestli náhodou nezná jméno jejího otce. Adriana se na schůzku vypraví plná nervozity i očekávání. Třeba se konečně dozví, kdo je jejím tátou... Co všechno jí mámina bývalá spolužačka prozradí? Jak na nové zprávy zareaguje Vlastimil Pešek? Proč se s Adrianou nepohodnou? A proč bude Adriana potřebovat Eddieho pomoc?

Podraz od Miloše
Milošovi zazvoní budík už v půl šesté ráno. Pro něj i Bedřicha to bude po včerejšku hodně krušné ráno. Miloš si bude muset udělat na vzpruhu svůj osvědčený vyprošťovák, aby byl schopen vůbec fungovat. Bedřich na tom bude přeci jen o něco lépe. Na rozdíl od Miloše téměř nepil, takže bude jen hodně nevyspalý. Přesto bude rád, že Milošovi poskytli azyl. Podle něj je Miloš vlastně chudák chlap, kterému se všechno sype pod rukama. Po včerejšku bude věřit, že Miloš bude vůči nim určitě vstřícnější... Opravdu to tak bude? Jaký šok Anča i Bedřich kvůli Milošovi zažijí? Co se stane na Šumavě?

Lumírova nehoda
Světlana se zastaví v pekařství, jestli tam náhodou není Lumír. Ten bude zrovna se Zajíčkem na cestách, čehož využije Vilma Nyklová. Okamžitě si začne Světlaně stěžovat kvůli Lumírovu závozničení. Světlana s ní ale basu držet nebude. Naopak ji dost zklame, protože jí nová Lumírova práce ani trochu nevadí. A aby toho nebylo málo, vzápětí Nyklovou i docela namíchne, když odmítne její pohostinnost. Raději totiž půjde naproti do kavárny, aby měla klid na své telefonáty... Co chce Světlana před Nyklovou i Lumírem utajit? Jak na tom bude se sháněním místa? Jak je možné, že skončí pod koly Lumírovy dodávky? Jak vážné to s ní bude?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz