Ulice 16.1.2015 - 2740. díl

Kapitán Herman nepolevuje v úsilí dostat Petera Kadlece na policejní ples. Když včera nepořídil u něj, zkusí dnes přesvědčit Miriam. Ta zpočátku nebude mít nejmenší tušení, o čem Peterův bývalý parťák z kriminálky mluví. Když jí kapitán Herman vše objasní, připustí, že to pro Petera není jednoduchá situace.

Peter má podle Miriam stále potřebu pomáhat a chránit. O to těžší pro něj odchod do penze je. Miriam Hermanovi nakonec slíbí, že s Peterem promluví. Jenže tomu bude takový rozhovor krajně nepříjemný. Navíc ho bude považovat i za zbytečný. Pokud mu chtějí jeho bývalí nadřízení poděkovat, mohou to udělat smysluplněji než předáním diplomu a hodinek na policejním plesu. Miriam to však nevzdá... Jakou boudu na Petera Miriam ušije? Kdo se stane jejím komplicem? Kdo všechno a komu začne v této šarádě lhát? Proč si bude z Petera tak trochu utahovat Mojmír Kalina? A jakým dárkem Peter zaskočí Miriam?

Ančin boj o Emu
Franta nebude mít právě nejlepší ráno. Bude nevyspalý, navíc ho budou hodně pálit oči, protože dlouho do noci koukal do počítače. Bedřichovi a Anče oznámí, že referát dopsal, ale stejně si nebude jistý, jestli se tím něco změní. Ti dva jeho snahu ocení i tak. Také Zuzana bude ráda, že Franta šel konečně do sebe. O svém rozhovoru se synem však Anče nepoví. Naopak za něj bude nenápadně lobbovat. Anča bude ráda, že jednu starost mají za sebou. Jenže další se na ně hrne. Dnes by se u nich měla zastavit s Emou Eva Knoblochová. A povídání to podle všeho nebude ani trochu příjemné... Jak Franta ve škole dopadne? Zlepší si na poslední chvíli ještě známku na vysvědčení? S jakými novinkami ze Šumavy přijedou Ema s Evou? S čím se Eva překvapivě svěří Anče? A k čemu se Anča nakonec odhodlá?

Novinka dne u Oldy
Petru s Oldou potěší, když jim Oldův Jakub pošle jednu speciální společnou fotku z Antverp. Petra uzná, že Jakub je fajn. Daleko víc ji však zaujala Tamara, která je podle ní stále kočka. Petra se dokonce podiví, že ji Olda kdysi nechal běžet. Olda z toho raději diplomaticky vybruslí, aby s ní nemusel hned po ránu probírat svou pestrou minulost. Ti dva si budou opět užívat každou společnou chvilku. Olda však později přizná Hynkovi, že už to není jako dřív. Stále totiž čeká, kdy Petra zase začne mluvit o dítěti... Jsou Oldovy obavy oprávněné? Jaká novinka ho dnes docela dost vykolejí? Čím Olda namíchne Jitku? A čím naopak potěší Petru?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz