Ulice 19.1.2015 - 2741. díl

Petra nad tím už ani neuvažuje. Hned po probuzení si bere antikoncepční pilulku. Tentokrát se ale přeci jen trochu zarazí, protože další plato tabletek bude mít téměř spotřebované. V ranním shonu to nechá být, ale stejně jí to nasadí brouka do hlavy.

Později se tohoto ožehavého tématu dotkne Lída, které Petra bude pár hodin hlídat malou Elišku. Aniž by tušila, co všechno se Petře honí hlavou, bude ji varovat, aby neudělala stejnou chybu jako kdysi ona, když tajně vysadila antikoncepci. Její manželství s Honzou tehdy málem vzalo za své. Petra ji ujistí, že nic takového v úmyslu nemá... Jaká Dášina novinka Petru hodně zasáhne? Proč se vzápětí doma úplně sesype? Co Oldovi později navrhne? A čím ji právě Olda zaskočí?

První den v novém domově
Veronika nechala Rozinu s Filipem trochu přispat, ale před osmou je stejně bude tahat z postelí. Ti dva ji společnými silami přemluví, aby ještě dnes nemuseli do školy. Veronika s nimi tedy uzavře dohodu. Když zůstanou doma, vybalí si všechny věci a v novém domově se zabydlí. Filip s Rozinou to zvládnou během dopoledne. Oba se pak budou chtít nějak zabavit. A bohužel je napadne ta samá věc. Který z nich by měl ustoupit? Ani jeden se k tomu nebude mít, takže z toho bude pořádná sourozenecká mela... Dojde i na pěsti? Který z nich nakonec vyklidí pole? A jaké důsledky to bude mít? Proč si bude dělat Veronika právě kvůli dětem starosti?

Policejní ples
Petera ráno překvapí zpráva od Jirky Hermana. Opět se s ním bude chtít sejít, protože pro něj bude mít jednu zajímavou nabídku. Mohl by učit na policejní akademii. Peter hned pookřeje. Konečně bude někde užitečný. Miriam okamžitě dojde, odkud vítr vane. Peterovi však neprozradí, že s kapitánem Hermanem v pátek mluvila. Jen bude čekat na výsledek jejich setkání... Přesvědčí kapitán Herman Petera, aby šel na policejní ples právě kvůli své nové kariéře? Jakou boudu na Petera ušijí Miriam s Alicí? Kdo si to odskáče?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz