Ulice 22.1.2015 - 2744. díl

Tereza bude i dnes pilně pracovat na své diplomce. Do psaní se tak ponoří, že si ani nevšimne Romanova příchodu do Coolny. Zato Roman ji zaregistruje okamžitě. A protože u jejího stolku bude volno, přisedne si k ní.

Se zájmem začne vyzvídat, co Terezu tolik zaměstnává. Téma její práce ho zaujme stejně jako zápal, s jakým mu ho bude přibližovat. Adriana bude ty dva jen pobaveně pozorovat. Po čase však do jejich debaty zasáhne a Tereze se tak postará o krušné chvilky… Jakou boudu Adriana na Terezu ušije? Čím Terezu vykolejí Roman? Proč si bude z Terezy utahovat Matěj? S jakými novinkami se dnes večer pochlubí Vojta? A jak je přijme právě Tereza?

Nová pravidla pro Rozinu a Filipa
Veronika bude muset vstávat brzy ráno, protože půjde místo Zuzany na ranní do pekařství. Martin se probudí spolu s ní. Hned se jí omluví za včerejší výbuch a zkažený večer. S klidnou hlavou se potom ti dva domluví, jak nastolit doma pořádek a zajistit, aby se děti stále nehádaly. Shodnou se na tom, že Filipovi dovolí sedět u počítače jen dvě hodiny denně. Na Filipa bude těch změn stále nějak moc. Jen co vstane, začne brblat. Velkým nezvykem pro něj bude, že mu svačinu do školy bude místo mámy chystat táta. Ten srovná obě děti celkem rázně do latě. Zároveň je ale potěší zprávou, že dnes Rozině objedná nový notebook, takže do týdne by boje o počítač měly ustat úplně… Čím Rozina překvapí Viki a Lucii? Co Rozina s holkami podnikne a s jakým výsledkem? Proč se to nebude moc zamlouvat Veronice? Co se Veronika dozví od Anči a Franty? A jakou novinkou překvapí Veroniku i děti Martin?

Simonin romantický večer s Rudolfem
Jitka s Romanou hned ráno zaregistrují, že Simona není ve své kůži. A co bude na pováženou – dokonce jí nezvedne náladu ani Rudolfův telefonát. Místo obvyklého šprýmování se s ním jen domluví na odpoledne. Simona příčinu své nálady kolegyním neprozradí. Jen požádá Romanu, aby si ji vzala do parády, než jí přijde další zákaznice. Simona si dá záležet, aby jí to opravdu slušelo. Když bude spokojená se svou vizáží, pustí se do zvelebování bytu… Proč tak velké manévry? K čemu se Simona později Rudolfovi přizná? Dojde konečně na jejich intimní sblížení?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz