Ulice 23.1.2015 - 2745. díl

Oldu potěší, když v krámku po delší době opět narazí na Libušku. Ta ho zaskočí zprávou, že dnes ji tam vidí naposledy. Vysvětlí mu, že v krámku končí, protože se rozešla s Liborem. Oldovi tím úplně vyrazí dech. Právě o nich dvou si myslel, že jsou ideální pár.

Libuška mu ve zkratce vylíčí, co se mezi ní a Liborem před pár týdny událo. Pořád bude mít výčitky svědomí, jak moc mu ublížila. Olda by ji rád nějak povzbudil, ale sám bude z jejích novinek hodně přepadlý. To nejtěžší však teprve přijde – Libuščino loučení... Jak to Libuška zvládne? Co ji zasáhne nejvíc? Čím Oldu dostane? Co se Olda dozví vzápětí od Libora? Čím ho překvapí on?

Překvapení pro Simonu
Markéta bude mít po probuzení hlavu jak střep. Zatímco ona to bude přičítat vínu, které včera vypila, podle Simony bude příčina v jejím pláči. Markéta ji ujistí, že s tím je konec. Do práce pošle výpověď, do Sušice se už nevrátí. Simona jí začne unáhlené rozhodnutí hned rozmlouvat. Bude si jistá, že se s Alešem opět usmíří. Markéta ji však ubezpečí, že jejich rozchod je definitivní. Simoně nakonec prozradí, že ji Aleš nazval nesnesitelným spratkem z děcáku, se kterým chodil jen ze soucitu. Jakmile to vysloví, opět se sesype. V Simoně to bude vřít, ale Markétě nedá nic najevo. Zato v kadeřnictví vybouchne, jen co se jí Romana s Jitkou zeptají na včerejší večer... Co Markéta odhalí? Čím překvapí Simonu i Jiřího? Co Simoně prozradí Rudolf? Jak dopadne jejich dnešní rande?

Veroničin těžký den
Martin nabídne Veronice, aby jeli na Moravu autem. Bude to pro ně pohodlnější i lacinější. Veronika se na to zpočátku nebude moc tvářit, ale Martin ji nakonec přesvědčí. Zatímco ráno bude mít Veronika takřka idylické, přes den začne přicházet jedna ťafka za druhou. V pekařství se bude trnem v oku Růže, doma se odpoledne chytne s Rozinou i Filipem. A další malér na sebe nenechá dlouho čekat... Proč se do mámy pustí Rozina? Čím Veroniku namíchne Filip? A co pro ni bude poslední kapkou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz