Ulice 26.1.2015 - 2746. díl

Přešlý Olda bude mít plnou hlavu Petry. Od úterka, kdy od něj odešla po hádce kvůli dítěti, se mu už neozvala. Bude to brát jako jasný důkaz toho, že jí ani trochu nechybí. Hynek to tak černě vidět nebude. Podle něj se takhle lidi nerozcházejí.

Hynek Oldovi nabídne, že by se zeptal Dáši, co s Petrou je. To však Olda rázně odmítne. Nechce vypadat jako nějaký chudák. Přitom právě teď by Petru u sebe potřeboval. Zítra ho čeká rozvod s Jitkou, což mu na náladě a optimismu rozhodně nepřidá. Všechno to na něj začne najednou padat... U koho Olda překvapivě najde oporu? Jak je to mezi Oldou a Petrou? Má jejich vztah ještě šanci?

Další rána pro Maléřovy
Veronika bude horko těžko tahat Rozinu a Filipa z postelí. Z Moravy se vrátili až pozdě v noci, takže toho tentokrát moc nenaspí. Veronika ale bude neoblomná. Do školy budou muset. Ve škole se Rozina pochlubí Viki a Lucii novými fotkami své oblíbené klisny. Holky budou jen koukat, jakého má Rozina koníčka. Ta u holek zaboduje i skvělým domácím sýrem. Jakmile přijde řeč na školní ples, holky začnou Rozinu přemlouvat, aby šla s nimi... Jak se Rozina rozhodne? S kým by na ples vyrazila nejraději? Jaké špatné zprávy se dozví Veronika s Martinem? A co to bude znamenat pro celou jejich rodinu?

Světlana se stěhuje
Lumír konečně dostane nazpět svůj řidičák. Ode dneška už může bez obav sedat za volant a začít dělat v pekařství závozníka. Nyklové se to ale moc zamlouvat nebude. Byla by raději, kdyby si Lumír našel lepší práci. Navíc bude mít i obavy, aby se zase něco nestalo. Lumír ji však ujistí, že teď už nic nehrozí. Pro jistotu totiž investoval do čidla na couvání. Jenže Nyklovou neuklidní ani to. Novinky bude mít i Světlana. Romaně se pochlubí, že našla útulný byt, který není ani nijak zvlášť drahý. Do začátku akorát. Teď ještě jen sehnat práci a dostat z Pavla peníze, které jí dluží... Na jakou práci má Světlana políčeno? Co na její stěhování řekne Lumír? A čím Lumír přidělá další starosti své matce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz