Ulice 27.1.2015 - 2747. díl

Olda nebude mít dobrý den hned od rána. Kvůli včerejší hádce s Petrou a následné debatě až do noci si zapomene nastavit budík, takže zaspí. Na poslední chvíli ho vzbudí esemeska od Moniky, která mu popřeje hodně štěstí u soudu.

Nervózní, nevyspalý Olda se začne rychle vypravovat, aby soud stihl. Ještě než odejde z domu, stihne se zase pohádat s Petrou, která si vezme dost osobně Oldova slova, že se rozvádí kvůli ní. Samotnou ji to vzápětí bude mrzet, ovšem vzít zpět to již nepůjde. Olda se přiřítí k soudu na poslední chvíli, bez kravaty, neupravený. Na Jitčinu jemnou výtku zareaguje dost emotivně, takže ho Jitka raději nechá být. Zatímco Jitka už má Oldu přečteného, soudce se s ním seznámí až v soudní síni. A nic příjemného to rozhodně nebude. Napružený Olda ho během chvilky naštve… Proč se začne rozvod Farských komplikovat? Čím Olda namíchne soudce i Jitku? Co zaskočí Moniku a Lídu? A jaké překvapení bude na Oldu čekat doma?

Rozina shání brigádu
Veronika s Martinem budou rádi, že včerejší posezení v hospodě mělo úspěch. Filip uznal, že Rozina teď jejich podporu potřebuje. Martina napadne, že by mohl brát syna na kus řeči častěji. Veronika mu to schválí. Je jí jasné, že táta na Filipa platí víc než ona. Rozina překvapí rodiče, jen co vstane. Oznámí jim, že by si ráda na nový notebook přispěla, a tak se poohlédne po nějaké brigádě. Veronika s Martinem z toho nebudou dvakrát nadšení, přesto dceru podpoří. Jen budou mít jednu podmínku – nesmí kvůli tomu zanedbávat školu. Jenže najít si brigádu v patnácti není vůbec tak snadné, jak by se na první pohled zdálo… Co Rozině doporučí Viki? Čím Rozina překvapí Lucii? A čím Veronika potěší Simonu?

Poprvé u Světlany
Nyklová bude mít plnou hlavu starostí. Lumír poprvé vyráží do ulic coby závozník. Nyklová se bude strachovat, aby dobře dojel, nejen jako máma, ale i jako šéfka. Coby šéfka bude muset začít řešit i jednu velkou nepříjemnost. Klienti si budou stěžovat, že dostali méně pečiva, než si objednali. A aby toho nebylo málo, v práci se udělá slabo Růže. Všechny kolem však bude přesvědčovat, že je v naprostém pořádku... Co je s Růžou? Kvůli komu nesedí počty dodaného pečiva? A co Lumír řekne na Světlanino nové bydlení?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz