Ulice 28.1.2015 - 2748. díl

Veronika by Rozinu na ples nejraději doprovodila, ale kvůli zakázce to nepůjde. Anča jí navrhne, že by opět zaúkolovala Frantu. To Veronika hned zamítne. Anče prozradí, jak Rozina zuřila, když se o jejich domluvě dozvěděla. Debatu jim přeruší Růža, jež přijde do práce, jako by se nechumelilo.

Růža bude Anču i Veroniku přesvědčovat, že je v naprostém pořádku. Veroniku dost příkře odešle domů s tím, že je v pekařství zbytečná. Veronika to nebude nijak řešit. Sebere se a půjde domů šít, aby měla zakázku co nejdříve hotovou. Později dorazí domů ze školy i Rozina s Viki a Lucií, aby se společně zušlechtily na ples. Veroniku dceřiny nové kamarádky trochu zaskočí. Hlavně sebevědomou Lucii bude muset trochu rozdýchat. A jinak na tom nebude ani Filip, jenž bude kvůli holčičímu kralování v pokoji pořádně prskat... Čím Lucie překvapí Veroniku? Proč bude na Lucii nabroušený Filip? Co řekne na Rozininu proměnu Martin? A proč bude u Maléřových v noci pořádně dusno?

Přepadovka u Světlany
Lumír se ráno probudí celý rozlámaný. Spaní jen na matraci není nic pro něj. Světlaně to ale nepřizná. Jen podotkne, že je to nezvyk. Před jejími otázkami raději prchne do kuchyně připravit snídani. Také to ale bude mít háček. Nenajde rychlovarnou konvici. Světlana mu prozradí, že ji zatím nestihla koupit. Aby si mohli udělat ranní kávu, Světlana bude muset umýt jediný hrnec, který ve své skromné domácnosti má. Ani to však zamilované dvojici ráno nezkazí. Světlana se bude vypravovat na pohovor, a tak udělá Lumírovi nezvyklou módní přehlídku... Který model u Lumíra vyhraje? Jak Světlaně dopadne přijímací pohovor na obchodní komoře? A jaká nezvaná návštěva Světlanu přepadne?

Adriana u Drbohlava
Eddie přijde do Coolny promrzlý na kost. Adriana mu okamžitě udělá teplý čaj, aby se trochu zahřál. Přitom do něj bude opět hučet, aby byl důraznější a na majitele bytu si došlápl kvůli opravě kotle. Nabídne mu nocleh, ale Eddie odmítne, protože jde v noci na brigádu. Adriana ho přemluví, aby k ní zašel aspoň na večeři. Zároveň mu prozradí, že se chystá za Drbohlavem do realitky... Proč bude Eddie Adrianu před návštěvou Drbohlavovy realitky varovat? Jak Adriana pochodí? Je Drbohlav její otec?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz