Ulice 2.2.2015 - 2751. díl

Nyklová si začne stěžovat Veronice, jak to jde v poslední době s Růžou z kopce. Veronika se jí ale zastane. Dveře se mohou zabouchnout každému. Hovor jim přeruší Eva, která se bude shánět po Anče.

Nyklová si hned začne hrát na velkou šéfku. Důležitě ji upozorní, že Anča musí pracovat. Ovšem okamžitě otočí, jakmile jí Eva prozradí, že je Emina máma. V tu chvíli bude Nyklová ochota sama. Dokonce si začne dělat o Evu starost, protože až teď si všimne, jak je vyčerpaná. Anča na Evě hned pozná, že je zle. Před Nyklovou ale nebude chtít rodinné záležitosti probírat. Nabídne jí proto, aby na ni počkala u nich doma, kde si může i trochu odpočinout. Eva to odmítne s odůvodněním, že se musí co nejdříve vrátit na Šumavu kvůli malému. Z prekérní situace pomůže Anče Veronika. Navrhne jí, aby se o Evu sama postarala. Ony se Zuzanou to v provozu určitě zvládnou... Proč Eva přijede neohlášeně do Prahy? Co se od ní šokovaná Anča dozví? A jak se Eva rozhodne ohledně Emy?

Markéta na dně
Simona ráno potvrdí Rudolfovi, aby s ní dnes odpoledne nepočítal. Přijede Markéta, kterou zítra čeká pracovní pohovor, a tak by Simona ráda byla s ní. Zamilovaný Rudolf to bude chápat. Ovšem své zklamání z toho, že dnes nebude trávit noc se Simonou, neskryje. Simona ho bude utěšovat, jak jen to půjde. Ani jednomu se nebude chtít z postele, ale čas bude neúprosný. Rudolf to však bez Simony nevydrží. Už v poledne pro ni připraví jedno malé překvapení. Zároveň ji zkusí přesvědčit, aby na noc dala Markétě košem a byla zase s ním... Markéta, nebo Rudolf? Jak Simona toto dilema vyřeší? Jak dopadne Markétino nečekané setkání s Jardou? S čím se Markéta svěří Simoně? A jakou ťafku dostane nešťastná Markéta od Eddieho?

Kapky pro Terezu
Tereze nezačne den nejlépe. Hned ráno si ji podá rozzuřený otec Lucie Weberové kvůli poškození dcery při klasifikaci a nadržování jiným studentům. Tereza se ale nedá. Vysvětlí mu, že jeho dcera od ní šanci dostala. To, že ji nevyužila a látku na zkoušení se pořádně nenaučila, je věc druhá. Něco takového však Weber nebude chtít slyšet. Začne Tereze vyhrožovat, že to tak nenechá a zajde za ředitelkou... Kdo je v právu? Weber, nebo Tereza? Co všechno Lucie doma napovídala? Jak dopadne přímá konfrontace Terezy a Lucie? Čím Terezu moc nepotěší Gábina? A co bude pro Terezu poslední kapkou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz