Ulice 3.2.2015 - 2752. díl

Simona se pro jistotu zastaví doma, aby zjistila, jak na tom Markéta je. Ta bude mít ještě stále půlnoc, přestože by měla už pomalu vyrážet na pracovní pohovor. Simona ji hned začne tahat z postele a popohánět, aby pohovor stihla.

Markéta se ani nestihne nasnídat. Jen se nalíčí a vystřelí z bytu. Simona na ni bude hodně naštvaná, protože jí samozřejmě neunikne důvod jejího zaspání. Dokonce bude mít strach, aby Markéta znovu nezahučela do starých kolejí a nezačala pařit ve velkém. Radost jí neudělá ani Jitčina poznámka, jak nepříjemné bylo pro Markétu i Jardu jejich nečekané setkání. Jakmile však Jitka naznačí, že by se Markéta zase mohla začít míchat Jardovi do života, Simona se Markéty okamžitě zastane. Jednou se spálila, vícekrát to už neudělá… Opravdu Simona Markétě tak věří? Jak Markétě dopadne pracovní pohovor? Proč si s Rudolfem zase půjdou po krku? A co na to Simona?

Terezin průšvih ve škole
Puklická si hned ráno zavolá Terezu na kobereček kvůli Weberově stížnosti. Bude ji samozřejmě zajímat i její verze. Tereza ji ujistí, že všichni dostali stejnou šanci. Lucii vyzkoušela v termínu, který předem avizovala, jenže její znalosti na výbornou nebyly. Puklická se jí zeptá i na údajné nadržování jiným studentům. Tereza jí tedy poví, jak to bylo s referátem, jenž zadala Lukášovi, a proč se tak rozhodla. Puklická na to nic neřekne, ovšem z jejího výrazu bude zřejmé, že z tohoto maléru Tereze nepomůže. Naopak to bude chtít řešit spolu s Weberem i třídním učitelem Lucie hned následujícího dne… Co všechno Tereze hrozí? Čím ji moc nepotěší Ota? Kdo zničenou Terezu povzbudí a uklidní? A proč se Tereza dost drsně obuje do Gábiny?

Šokující zprávy od Evy
Anču zarazí nepřijatý hovor od Evy. Okamžitě ji napadne, že si to Eva rozmyslela a Ema i nadále zůstává na Šumavě. Růža si však bude jistá, že Eva už necukne. Vždyť je to pro Emino dobro. Anča sebere odvahu a Evě zavolá nazpět. To, co se od ní dozví, ji hodně překvapí. Opět se potvrdí, jak nevyzpytatelná Eva umí být. Ovšem není sama. Bedřicha s Frantou zase nepříjemně zaskočí Boris. Přestože byli domluveni, že se s kapelou po dlouhé době sejdou na zkoušce, Boris nakonec nedorazí… Proč Boris nepřijde na zkoušku? Jak to bude dál s Emou? Proč se Anča chytne s Frantou? A co se děje s Růžou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz