Ulice 4.2.2015 - 2753. díl

Tomáš, David i Ota budou netrpělivě čekat na Terezu, aby ji povzbudili před jednáním u ředitelky. Tereza ale přijde kupodivu v pohodě. Dokonce bude i vtipkovat, což hlavně Otu hodně překvapí. Tereza přizná, že nahnáno má stále. Ale jak jí včera někdo řekl – věci jsou tak těžké, jak těžké si je sami uděláme. Tenhle přístup se jí bude už vzápětí hodit.

Arogantní Weber na ni nastoupí před Puklickou a Davidem tak, že ti dva budou jen zírat. Tereza se však nedá. Bude hájit své stanovisko, které se bude zdát bezešvé. Když se Weber začne ohánět zvýhodňováním ostatních studentů, Tereza ho usadí poznámkou, že se sešli kvůli jeho dceři. Weber však ještě víc přitvrdí. Terezu začne urážet a dokonce i ponižovat... Co všechno si Tereza nechá líbit? Jak se k jejich konfliktu postaví Puklická s Davidem? Jakou studenou sprchu Tereza dostane od Puklické? A co ji dorazí ve třídě, do které chodí Romanova dcera? Proč bude mít Tereza výčitky svědomí?

Zůstane Ema u Liškových?
Růža přijde do práce celá rozlámaná. Každý pohyb pro ni bude utrpením. Anče vysvětlí, že ji bolí všechny klouby. Veronika jí starostlivě doporučí, aby se šetřila. Růža však něco takového od ní nebude chtít slyšet a dost rázně se ohradí. Také Nyklová si všimne, že Růže není dobře. Ovšem Růža i před ní své problémy zlehčí a ujistí ji, že na práci stačí. Veronika to už nevydrží a Nyklovou požádá o nějakou úlevu pro Růžu. Ta ale Veronice drsně doporučí, aby se starala o sebe... Co udělá pro Růžu Anča? Proč se Eva s Milošem zase chytnou kvůli Emě? Opravdu Ema zůstane u Liškových?

Kadlecův konkurz
Miriam bude ve škole dost nervózní. Božence přizná, že Peter právě dělá konkurz na policejní akademii. Tu to zaskočí. Myslela si, že místo pedagoga tam má Peter už jisté. Ovšem z pohledu ředitelky školy to bude chápat. Konkurzem se vedení školy chrání. Miriam tím ale neuklidní. Později bude Miriam napínat i samotný Peter, jenž se za ní po konkurzu zastaví... Jak Peterovi konkurz dopadne? Proč bude Matouš žárlit na Kadlece? A proč Alici rupnou nervy?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz