Ulice 5.2.2015 - 2754. díl

Anča bude v práci jen zářit. Veronice se svěří, jak je ráda, že se k nim Ema vrátila. Ví, že je to sobecké a Evy jí je líto, ale teď je tou nejšťastnější mámou na světě. Dobré zprávy bude mít i pro Růžu, která bude opět zápasit s bolestí kloubů.

Anča dá Růže mastičku z bylinek, kterou pro ni včera koupila, a zároveň jí poradí, že má cvičit. Růža ale babským receptům moc věřit nebude. Anča s Veronikou ji společnými silami přemluví, aby to přeci jen zkusila. Nic za to přeci nedá. A třeba se jí naopak uleví. Anča ji dokonce přesvědčí, aby s ní zašla do bylinné poradny. Určitě jí tam i poradí, které cviky by jí udělaly dobře. Ema vyrazí po půl roce do své staré školy. Hned ráno ji ale bude čekat nemilé překvapení. Její skříňka v šatně, na kterou je zvyklá, už bude obsazená... Kdo Emě zabral skříňku? Jak ji přivítají staronoví spolužáci? Co bude pro Emu velkým překvapením? Kdo jí bude balit bráchu? A co Růžu zázračně vyléčí?

Výsledky Peterova konkurzu
Bedřich bude ráno jak na trní kvůli Matoušovi. Každou chvílí by měli vyrazit na náročnou montáž kuchyně s dřezem, ale Matouš stále nikde. Přitom měl být už dávno v práci. Navíc bude mít i vypnutý mobil, takže Bedřich nebude mít nejmenší tušení, co s ním. Když se už smíří s tím, že bude muset vyrazit sám, Matouš se přeci jen objeví. Jardovi se omluví, že včera dost zapařil, takže zaspal. No a přes noc se mu vybil mobil. Jarda ho okamžitě odešle za Bedřichem, ovšem tak lacino ho z toho vyváznout nenechá. Pekelně nervózní bude od samotného rána také Peter. Stále bude napjatě čekat na výsledky konkurzu. Čím delší čas si komise bude dávat na jejich oznámení, tím větší pochybnosti bude Peter mít... Jak nakonec konkurz dopadne? Co všechno Matouš přizná Jardovi? A co se Jarda dozví od své matky?

Oldovy naděje
Olda vyrazí na oběd s Hynkem a Dášou. Ta bude z pokrmu tak nadšená, že by ho brala i na jejich svatební hostinu. Hynka to dost zaskočí, protože svatbu mají až v dubnu. Zkušený ženáč Olda ale podpoří Dášu. Ví, že pár měsíců v těchto případech uteče tak rychle, že se člověk nestačí divit. Hynek v souvislosti se svatbou zmíní Petru. Ta mu totiž dělá daleko větší vrásky na čele než svatební menu. Jak se Petra snese na svatbě s Oldou, se kterým Hynek počítá jako se svým svědkem? Jak to je teď mezi Oldou a Petrou? Dokážou spolu normálně komunikovat? Je ještě nějaká šance, že by se k sobě vrátili? Jakou novinku bude mít pro Oldu syn Jakub? A proč si dělá o tátu starost Monika?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz