Ulice 6.2.2015 - 2755. díl

Hynek přizná Oldovi, že měl doma s Dášou dusno kvůli svatbě. Zároveň ho ujistí, že on osobně Dáše nevadí. Tady se jedná hlavně o Petru. V tom Olda nebude vidět žádný problém. Dnes se má s Petrou setkat, vše si vyjasní. Hynek hned zažertuje, jak to asi dopadne. Olda bude spíš skeptický, přestože by si zjevně nepřál nic jiného.

Později bude Olda rád, že Petru zase vidí. Ta si bude držet odstup, ale bude ji zajímat, co má Olda na srdci. Ten ji nechtěně raní vysvětlením, že s ní chtěl probrat hlavně svatbu Dáši a Hynka. Až pak přizná, že by rád mluvil i o nich dvou. Hned se pustí do vysvětlování, proč je s Jitkou nerozvedli. Ale Petra už na jeho výmluvy nebude mít sílu... Co si Olda od Petry vyslechne? Pročistí se mezi nimi konečně vzduch? Bude to poslední tečka za jejich vztahem, nebo se usmíří? A s jakými novinkami se Oldovi pochlubí Libor?

Alici dostihne její minulost
Miriam bude s Boženkou probírat Peterův konkurz. Rozhořčeně bude komentovat rozhodnutí komise. Peter měl podle ní všechny předpoklady uspět. Po jeho přednášce u nich ve škole nepochybuje, že by práci pedagoga zvládl na výbornou. Boženku udiví jiná věc – že Miriam s Peterem včera ani nemluvila. Miriam jí vysvětlí, že Peter se s tím potřeboval vyrovnat sám. Ten jí později přinese do kabinetu kytici jako omluvu za včerejšek. Byl na letišti, aby si utřídil myšlenky. A přišel na to, že komise rozhodla správně. To bude pro Miriam velké překvapení. Hned se bude zajímat, jak k takovému závěru došel. Trápit ji však bude ještě jiná věc – Alice. Bude na Petera naléhat, aby si s ní promluvil kvůli Matoušovi. Ten to však odmítne... Proč se Peter vyhýbá rozhovoru s Alicí? Jak Alice přijme snahu Miriam poradit jí? Co všechno se od Alice dozví Matouš? Jak to s nimi bude dál?

Zamilovaná korespondence Světlany a Lumíra
Světlanu pobaví esemeska od Lumíra, v níž použije výraz, který od ní kdysi pochytil. Hned mu odpoví, aby ho taky potěšila. Romana podotkne, že z ní ta zamilovanost přímo čiší. Světlana přizná, že si s Lumírem píší několikrát denně. O tom si Romana může nechat jen zdát, protože Michal je přes den hodně zaneprázdněný. Volají si až večer. To Světlana ocení. Málokterý muž si podle ní dovede povídat se svou partnerkou o tom, co ho přes den potkalo. S Romanou se pak domluví, že vyrazí na salsu. Ostatně program na večer bude mít i Lumír... Kam se Lumír chystá? Proč se to nebude ani trochu líbit jeho matce? Čím Lumír pobaví Jardu a Bedřicha? A co se Světlanou plánují?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz