Ulice 9.2.2015 - 2756. díl

Hynek bude žít svou svatbou. Oldovi barvitě vylíčí, jak ji o víkendu plánovali s Dášinými rodiči. Nikdy by netušil, že dát dohromady stavební menu a zasedací pořádek může být tak obrovský problém. Olda ho nepříjemně zaskočí zprávou, aby si začal hledat jiného svědka.

Hynek bude stále doufat, že se to do dubna s Petrou nějak urovná, ale Olda bude po pátku hodně skeptický. A než riskovat dusno, to raději na svatbu nepůjde vůbec. Po obědě se Olda ještě zastaví za Jitkou, aby se spolu domluvili ohledně rozvodu. Další stání se blíží, takže je nejvyšší čas dohodnout, co u soudu budou říkat... Čím Olda Jitku roztrpčí? Co jí navrhne? A o jaké překvapení se mu postará Mára?

Nová stopa pro Adrianu
Adriana si znovu nechtěně vzpomene na svého potenciálního otce Drbohlava. Děda před ní totiž zmíní, že byt po Liborovi pronajme přes realitku. Adriana ho bude v žertu varovat, aby to hlavně nedával realitce Drbohlava. Moc do smíchu jí ale nebude. Dědovi přizná, že s pátráním po otci končí. Zkušenost s Drbohlavem jí bohatě stačila. Děda ji kupodivu začne povzbuzovat, aby to nevzdávala. Určitě by ji to časem mrzelo. Navíc Drbohlav přece není jediná stopa. Děda Adrianu nasměruje na Klářina bývalého učitele tance. Třeba by si vzpomněl na jména jejích kamarádek. Adrianě tím vrátí naději, že by tátu přeci jen mohla najít. Hned se pustí do hledání nových indicií v mámině pozůstalosti... Jaká další tajemství z máminy minulosti Adriana odhalí? Proč si bude Pešek vyčítat, že vnučku od hledání táty neodradil? Jakými novinkami ho Adriana rozčílí? A jaký objev učiní Eddie?

Lumírova milostná korespondence
Lumír se vrátí do pekařství pořádně nabroušený. Matce hned vylíčí, jak se chytil s taxikářem, jenž mu nedal přednost na nepřehledné křižovatce. Nyklová ho nechtěně naštve ještě víc svými „moudrými“ radami. Lumír před matkou raději prchne do kanceláře s výmluvou, že se pustí do papírování. Místo toho se ale pohrouží do psaní důvěrného mailu Světlaně. Jenže ani na to nebude mít dostatek klidu. Nyklová se přiřítí do kanceláře, aby s ním probrala jednu objednávku. A hned se bude zajímat, komu to Lumír píše. Ten mail raději spěšně odešle ve snaze ochránit své soukromí před zvědavou matkou... Jaký trapas se Lumírovi stane? Proč za ním navečer přijde domů Tonda Hložánek, aby ho povzbudil? Co mu bude závidět? A čím Lumíra i Tondu překvapí Světlana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz