Ulice 13.2.2015 - 2760. díl

Olda se cestou do fitka zastaví za Jitkou v kadeřnictví kvůli předvolání k soudu. Okamžitě ho praští do očí valentýnská výzdoba, které se v těchto dnech nedá nikde uniknout. Romana ho upozorní, že Monika je naštěstí normální. Coolně se valentýnské šílení vyhýbá obloukem.

Jitka Oldovi přizná, že na poště ještě nebyla. Ani ji moc nepotěší další soudní líčení kvůli rozvodu. Oldu už má ale tak přečteného, že jakmile zmíní Moničin případný návrat do jejich starého bytu, hned jí bude jasné, kam tím ve skutečnosti míří... Co Olda slíbí Monice? Čím Jitka potěší Simonu? A proč se jí to už vzápětí pořádně vymstí? Kdo jí pomůže v nouzi nejvyšší? U koho najde pevný opěrný bod poté, co se stane obětí zločinu?

S kým je Světlana těhotná?
Světlana donese Lumírovi čerstvé pečivo ke snídani. Ten ji ale nebude vítat s úsměvem na rtu, jak je u něj v poslední době zvykem. Naopak bude vypadat jako boží umučení. Světlana se ho okamžitě zeptá, co se děje. Lumír se vymluví na kocovinu. Přizná jí, že to včera s chlapy trochu přehnal v hospodě. Světlana nebude mít důvod nevěřit mu, takže mu jen popřeje, aby ho kocovinka co nejdříve přešla. Lumírovy proměny si všimne vzápětí i matka. To už tady dlouho nebylo, aby ji hned neutnul, jakmile mu začne radit ohledně řízení... Na co se Lumír vymluví? Co všechno Světlaně nakonec přizná? Dozví se to, co ho nejvíc pálí? Je Světlana těhotná opravdu s ním? A co dnes odhalí Nyklová?

Práce vs. rodina
Viki s Lucií a Rozinou si budou prohlížet fotky z plesu. Rozina se debaty holek, komu to na plese slušelo nejvíc, moc účastnit nebude. Se zájmem se ale na fotky podívá s nimi. Dívčí kroužek přiláká i Dominika, jenž se holkám podívá přes rameno, co je tak zaujalo. A hned i náležitě okomentuje, co uvidí. To nebude moc příjemné Lucii, která ho okamžitě odkáže do náležitých mezí. Dominik ji však vzápětí překvapí ještě jednou... Čím Dominik zaskočí holky? Proč bude u Maléřových doma docela dusno? Čím Martin zklame zbytek rodiny? Najde u někoho pochopení?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz