Ulice 16.2.2015 - 2761. díl

Jen co Nyklová zahlédne na Ulici Jitku, pohrne se za ní s očima navrch hlavy. Hned ji začne litovat kvůli pátečnímu přepadení. A samozřejmě bude i vyzvídat pikantní podrobnosti. Hořce zalituje, že právě nebyla v krámě. Určitě by si všimla, že se něco podezřelého děje, a Jitce přispěchala na pomoc.

Jitka s Nyklovou nic probírat nebude, ale Simoně a Romaně vylíčí, co se v pátek stalo. Ne snad proto, aby ji litovaly. Navrhne jim totiž, jak zabránit do budoucna něčemu podobnému. Romaně však bude připadat její opatření trochu přes čáru. Jitčino přepadení bude řešit také Olda. Jitku překvapí něčím, co by do něj opravdu neřekla... Jaké opatření chce Jitka zavést v kadeřnictví? Co všechno pro ni Olda udělá? Jak se bude Monice a Márovi líbit byt po Liborovi? Čím Jitka vyrazí dech Oldovi i svým dcerám? A jak se Monika rozhodne ohledně bydlení v bytě, ve kterém vyrůstala?

Nabroušený Rudolf
Rudolf bude od rána nabručený. Zatímco Simona bude nadšená z víkendového výletu za Markétou, podebraný Rudolf by si podobnou akci nejspíš rád odpustil. Navíc ho ani nepotěší vyhlídky, že by se Markéta nastěhovala nazpět k Simoně. Znamenalo by to totiž, že Rudolf se Simonou přijdou o své soukromí. Simona to ale tak černě vidět nebude. Markéta by u ní přeci nebyla nastálo. A stále ještě mohou být i u Rudolfa. Rudolfovi to však náladu nespraví. Naopak se mu ještě zhorší ve chvíli, kdy Simona bezelstně přizná, že mu vyprala jeho ponožky... Proč Rudolfovi tak najednou vadí Simonina péče? Co za jeho špatnou náladou vězí? Dokáže Simona zůstat nad věcí? A čím u ní Rudolf zaboduje?

Nabídka pro Veroniku
Martin bude u snídaně vyzvídat, jak si Veronika a děti užily doma na Moravě masopust. Očividně ho bude mrzet, že tam nemohl být s nimi. O to víc si pochutná na masopustních koblihách, které mu Veronika včera přivezla. Martin nejprve vyzpovídá Filipa, jenž byl za Smrťáka, a pak se zaměří na Rozinu. Ta by se společné snídani tentokrát nejraději vyhnula. Proč? Do školy se upraví trochu víc, než je u ní zvykem... Co na Rozininu proměnu poví její blízcí? Čím Veronika hodně zaskočí Nyklovou? Jakou odvetu šéfka vymyslí? Co Martinovi navrhne Šárka? A jakou brigádu si najde Rozina?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz