Ulice 17.2.2015 - 2762. díl

Martin se bude hned ráno zajímat, jak se Veronika rozhodla ohledně svého zaměstnání. Bude si téměř jistý, že Veronika v pekařství skončí, ale ta ho překvapí. Naopak hodlá u Nyklové zůstat na celý úvazek. Martina ujistí, že to nedělá kvůli penězům, i když i ty jsou podstatné. V Ulici jí je dobře, cítí se tu téměř jako v Loučce, proto by tu ráda také pracovala. Šít může i nadále na zakázky.

Nyklová bude z Veroničina rozhodnutí nadšená. Okamžitě to oznámí Anče a Zuzaně, jež budou právě v práci. Ty by to rády odpoledne oslavily, jenže Veronika musí narychlo dodělat jednu zakázku. Anča ji trochu zaskočí informací, že Martin je na odpoledne domluvený na akci na faře… Proč Martin neřekl Veronice o pingpongovém turnaji? Čím ho Veronika překvapí? Co dnes potěší Rozinu? Co Rozina přizná mamce a bráchovi? A proč bude napětí mezi Veronikou a Šárkou?

Simonin nečekaný návrh
Rudolf bude ráno nervózní kvůli kontrole u posudkové komise. Jak na potvoru si zapomene čisté ponožky, a tak se mu bude docela hodit, že mu Simona v neděli večer jedny vyprala. Simona se bude zajímat, co taková kontrola obnáší a jaké má Rudolf vyhlídky. Ten si nebude dělat iluze, že by mu zvýšili důchod, přestože má větší bolesti. Simona Rudolfa povzbudí a zároveň ho pozve na oběd, aby se co nejdříve dozvěděla, jak u komise dopadl. Kolem poledne na něj bude už netrpělivě čekat. Když Rudolf konečně dorazí domů, bude hned jasné, že je něco špatně… Jak Rudolfovi kontrola u posudkové komise dopadne? K čemu bude Simonu inspirovat Jiří? Čím Simona namíchne Rudolfa? A proč se nečekaně sejde s Tondou Hložánkem?

Tomášova historka
David bude mít velkou novinu. Má napsat článek do učitelských novin o výuce fyziky. Tereze hned začne vykládat, jak si to představuje. Zatímco tu Davidovo novátorství baví, Ota bude z jejich akademické debaty upřímně znechucen. Zároveň se velmi podiví, že učitelské noviny čte kromě jeho matky ještě i někdo jiný. Když se k tomu přiznají i Tereza s Davidem, Ota nebude mít slov. Něco takového by do nich opravdu neřekl. Den plný překvapení tím pro Terezu ale nekončí. O jedno se jí postará třeba její táta… Proč bude Tereza kvůli tátovi jako na trní? K jakému nečekanému setkání dnes dojde? A co se bude Tereze hodně špatně vysvětlovat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz