Ulice 18.2.2015 - 2763. díl

Simona bude celé dopoledne v práci jak na trní. Stále bude jedním očkem kontrolovat mobil, což samozřejmě neunikne Romaně a Jitce. Ihned jim dojde, že Simona čeká, až se jí ozve Rudolf. Simona to po chvíli přizná. Zároveň jim prozradí, k čemu mezi nimi včera došlo.

Jitka s Romanou nebudou vidět nic špatného na tom, že Rudolfovi nabídla společné bydlení. Podle nich Rudolf potřebuje asi jen víc času, aby to vstřebal. Simonu bude mrzet, že se včera nevyjádřila úplně přesně. S Rudolfem chce žít proto, že ho má ráda, nikoliv kvůli ušetření peněz, jak si to Rudolf přebral. A trápit ji bude ještě jedna věc. Co když Tonda nakonec provalí, že s ním o Rudolfovi mluvila? Budou její obavy i tentokrát oprávněné? Jak dobrý diplomat Tonda je? Čím Rudolf Simonu zaskočí?

Emina proměna
Liškovi budou jen koukat, jak se Ema změnila. Se vším doma pomáhá, svačiny do školy si připravuje sama a hlavně se za každou maličkost omlouvá. Přestože ji Franta s Ančou ujistí, že o nic nejde, Ema se jim stejně omluví. Anče navíc prozradí další drobnost, jak to na Šumavě chodilo. Z ledničky si nesměla bez dovolení nic vzít, protože ji měli společnou s Milošovými rodiči. Anča ji ujistí, že u nich žádná omezení nejsou. Starosti bude mít Anča i v práci. Růža totiž stále netuší, že Veronika je v pekařství už na plný úvazek. A to nevěstí nic dobrého. Dokonce ani Lumír nebude mít potuchy, jakou personální rošádu jeho matka chystá. Ve škole Ema nabídne pomoc Filipovi, jenž nebude mít svůj nejlepší den... Čím Ema překvapí Anču? Proč bude lhát kvůli Filipovi? Proč o ni bude mít Anča starost? A jaké další změny plánuje Nyklová v pekařství?

Další varování pro Terezu
Tereza bude zvědavá na článek, který má Davidovi vyjít v učitelských novinách. Ten se pochlubí, že ho má už napsaný. Ota to okamžitě náležitě okomentuje, ale David ho setře, že jen závidí. Ota se ihned ohradí, ale jejich špičkování utne Tereza, která si bude chtít Davidův text v klidu přečíst. David ji požádá, aby mu na rovinu řekla všechny připomínky, které k tomu bude mít. Samotného ho vzápětí překvapí, kolik jich bude... Proč Tereze půjde hlava kolem z Davidova textu? Čím David Tereze zkomplikuje život? Co Tereze vyvede Adriana? A proč bude mít Tereza opět pochybnosti ohledně Romana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz