Ulice 25.2.2015 - 2768. díl

Ema se ráno probudí s divným pocitem. A hned jí taky dojde, co je jinak. Zabalená do osušky rychle vystřelí do koupelny. Bedřich si všimne, že je nějaká rozhozená. Okamžitě uhodí na Frantu, co jí udělal. Ten mu jen rozespale odvětí, že nemá nejmenší tušení, co se s Emou děje.

Franta i Bedřich značně znervózní, když se Ema nebude mít k tomu z koupelny vylézt. A když ji konečně opustí, zamíří zase do postele s tím, že do školy nejde. Franta si bude myslet, že simuluje, aby se vyhnula písemce. Tohle Bedřich vyloučí. Na Emě bude znát, že jí opravdu není dobře. A tak jí navrhne, že spolu zajdou k lékaři, aby něco nepodcenili... Co se děje s Emou? Jaké perné chvilky Bedřichovi připraví? Proč půjde Franta Emě raději z cesty? Čím Ema dojme Anču? A čím dnes Bedřich doma zaboduje?

Rozinina brigáda
Rozina se u snídaně zmíní, že jde odpoledne na pohovor do neziskovky, pro kterou by chtěla brigádně pracovat. Martin okamžitě opáčí, že tam půjde s ní, aby zjistil, co to je za lidi. Nechce, aby Rozina někomu nalítla. Ta se bude marně bránit, že si poradí sama. Martin bude v tomto směru neoblomný. Ve škole Rozinu potěší Dominik. Donese jí vypálený seriál, který jí před pár dny slíbil, a navrch ještě jeden svůj oblíbený. Rozina si do něj rýpne otázkou, co všechno bude chtít dát opsat. Dominikova odpověď ji mile překvapí. Rozhovor těch dvou neunikne zvědavé Lucii, jež se k nim vzápětí připojí, aby zjistila, co spolu ti dva mají za tajnosti... Co se Lucie dozví? Jak Rozina dopadne na pohovoru? Čím Veronika zaskočí své blízké? A co si na Rozinu vymyslí Filip?

Terezino rande s Romanem
Tereza si ráno přivstane, aby Matějovi udělala jeho oblíbeného piškoťáka. Ten to náležitě ocení a hned se do něj pustí. Zároveň spolu s Bětkou Terezu pozve na oslavu svého svátku v Davli, kde plánují i přespat. Tereza odmítne s výmluvou na diplomku. Gábině Tereza později přizná, že v tom s Romanem pořádně lítá. Přitom si vůbec nedovede představit, jak to bude dál... Z čeho má Tereza obavy? Jak dopadne její dnešní rande s Romanem? Kdo je nečekaně vyruší? Provalí se její tajemství?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz