Ulice 26.2.2015 - 2769. díl

Jarda bude mít plnou hlavu starostí kvůli své marodné rodině. Lenka mu zavolá do práce, že už onemocněl i Jonáš. Jarda by vyčerpané Lence rád aspoň trochu pomohl, a tak požádá Martina, zda by za něj nevzal o víkendu montáž. Martin se na to moc tvářit nebude.

Martin vysvětlí Jardovi, že s rodinou se chystají na Moravu. Kdyby Veronice oznámil, že má zase práci a nikam s nimi nejede, asi by nadšená nebyla. Přesto Jardovi slíbí, že s ní zkusí promluvit. Má totiž ještě v živé paměti, jaké to je, když onemocní obě děti současně. Martin nebude rozhovor s Veronikou dlouho odkládat. Jen co přijde z práce domů, hned ožehavé téma otevře... Jak na Martinovu zprávu Veronika zareaguje? Proč se ti dva chytnou tak, že Martin nakonec práskne dveřmi? Kdo ho pochopí a otevře mu i oči? S kým stráví Martin večer?

Azyl pro Terezu a Romana
Tereza bude hrát ráno překvapenou, když v pokoji narazí na Matěje a Bětku. Ti jí vysvětlí, že se včera žádná oslava nekonala, protože jejich známí se dost chytli. Matěj se ale myšlenky na oslavu svého svátku nevzdá. Tereze a Bětce navrhne, že by dnes mohli společně něco podniknout. Tereza na něj i tentokrát vychrlí důvody, proč nikam nemůže. Když mu prozradí, že se chystá s Otou a Davidem do kina, Matěj to vzdá. Později Terezu zaskočí David zprávou, že lístky jsou už zarezervované. Aby to Otovi a Davidovi nebylo nápadné, vysvětlí jim, že ještě neví, jak jí to dopadne v Coolně se službou. Její kličkování bude mít zcela prozaický důvod – ráda se zase viděla s Romanem... Co Tereza přizná Gábině? Jak to bude s ní a Romanem dál? Kdo jim poskytne azyl? Proč bude Tereza šťastná i nešťastná zároveň?

Monika a Mára se zabydlují
Monika s Márou se budou zabydlovat v novém bytě. Zatímco Monika bude drhnout kuchyň, Mára se jí postará o pověšení záclon a závěsů. Ten největší úkol ho ale bude teprve čekat. Do večera bude muset složit novou postel s úložným prostorem, aby měli s Monikou kde spát. Naštěstí na to nebude sám. Na pomoc mu přispěchá Olda, jenž bude rád, že má v domě takového parťáka. Hned taky začne Máru tahat pivo, aby společně s panem Peškem jeho a Moničino nastěhování oslavili... Čím Monika zaboduje u Máry a táty? Jak se bude ve svém starém bytě cítit Jitka, která přijde k Monice na návštěvu? A co si Monika s Márou v novém bytě užijí nejvíc?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz