Ulice 27.2.2015 - 2770. díl

Martina i Veroniku bude včerejší konflikt mrzet. Ráno budou kolem sebe našlapovat po špičkách a čekat, co ten druhý. Martin se Veronice omluví jako první za to, že přišel tak pozdě. Vysvětlí jí, že v hospodě poseděl s farářem Rybou. Zároveň přizná, že se k nim přidala i Šárka. Veroniku tím moc nepotěší, ale ožehavé téma oba raději rychle přejdou.

Veronika se Martinovi na oplátku omluví za rozbitý hrnek. Martin se pak vrátí k jejich včerejšímu sporu. Veronice oznámí, že o víkendu bude pracovat, přestože by nemusel. Nechce mít totiž pocit, že kšeft odmítá jen proto, aby měl doma klid. Veronika už na něj tlačit nebude. Rozhodnutí nechá na něm, i když by byla ráda, kdyby víkend strávili všichni společně... Co na Martinovo rozhodnutí poví děti? Čím Veroniku popíchne Šárka? Na čem se Veronika domluví s farářem Rybou? A čím dnes potěší Rozinu Dominik?

Márova matka je tu!
Máru probudí ráno mámin telefonát. Oznámí mu, že se u něj odpoledne zastaví. Pro Máru to bude pořádný šok, protože něco takového nebývá u jeho mámy zvykem. Monika si do něj rýpne, že si ji chce potenciální tchyně nejspíš omrknout. Mára ale nebude mít na legrácky pomyšlení. Stále mu bude vrtat hlavou, co mámina překvapivá návštěva znamená. Z trudných myšlenek ho vytrhne Olda, jenž se u nich zastaví s čerstvým pečivem ke snídani. Chvíli poté dorazí také Jitka, která pro změnu přinese Monice oblíbené lahůdky do Coolny. Tím však den otevřených dveří u Máry a Moniky zdaleka nekončí... Kdo všechno přijde k Márovi a Monice na návštěvu? Jaká je Márova máma? Jak si sedne s Monikou? A čím nasadí Márovi brouka do hlavy?

Starost o Světlanu
Světlanu dojme hudba, kterou poslouchala jako mladá. Starostlivý Lumír ji hned poučí, že plod už všechno vnímá, a proto by měla dobře zvážit, co bude poslouchat. Světlana ho uklidní, že depresemi rozhodně netrpí. Trápit ji budou spíš nevolnosti z jídla. Jen co Lumír vybalí oběd, Světlaně se udělá typicky těhotensky zle. Poučeného Lumíra tím ale nerozhodí. Okamžitě bude vědět, kolik uhodilo... Čím Lumír Světlanu zaskočí? Jak je to s penězi, které Světlaně dluží Pavel Miller? A proč si bude dělat o Světlanu velké starosti Nyklová?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz