Ulice 3.3.2015 - 2772. díl

Den velkého přesunu nastává. Rudolf se stěhuje k Simoně. Protože sám nic těžkého nosit nemůže, jeho krabic se chopí Simona a Jirka. Občas budou podklesávat v kolenou, protože Rudolf si sbalil všechno své nářadí i spoustu věcí, bez kterých se prostě neobejde.

Samotný Rudolf se bude nervovat, aby se nic nerozbilo. Však si taky Simona i Jirka vyslechnou své. Jenže oba ho už mají přečteného, a tak ho budou brát s rezervou. Simona ho uklidní a zároveň mu i zalichotí. Věci má tak dokonale zabalené, že se nemůže nic stát. Jí bude dělat starost jiná věc. Kam to všechno uloží? Netušila totiž, že toho Rudolf bude mít tolik. Až teď zjistí, že Rudolf vše schraňuje pro případ, že by se to jednou mohlo hodit... Proč Simona raději zvolí taktický ústup? Na čem se s Rudolfem nakonec domluví? Čím ji překvapí Markéta? A čím Simonu zaskočí Rudolf? Jak to těm dvěma bude klapat v jednom bytě?

Muka drbny Nyklové
Nyklová bude ráno jako vyměněná. Dobrou náladu by mohla rozdávat na počkání, což u ní opravdu nebývá zvykem. Anča se Zuzanou budou jen žasnout, co se to s jejich šéfovou děje. Anče to vzápětí dojde – Nyklová už o tom ví. Zuzana se bude hned zajímat, na co Anča naráží. Té dojde, že se nechtěně podřekla. Nakonec Zuzaně přeci jen prozradí tajemství, jež ví od Bedřicha – Světlana s Lumírem čekají dítě. Ti dva ale budou mít plnou hlavu starostí kvůli Millerovi a penězům, které Světlaně dluží. Pavel se totiž stále nemá k tomu, aby je vrátil... Jaké starosti bude už vzápětí řešit Nyklová? Proč ji bude pořádně svrbět jazyk? Uchová Světlanino tajemství? Čím bude podezřelá Lumírovi?

Rána pro zamilovanou Terezu
Tereza si dá ráno záležet, aby jí to slušelo. Dokonce i Matěj si všimne, že vypadá lépe než kdy jindy. Tereza to svede na prázdniny, čímž Matějovu zvědavost na chvíli ukonejší. Jenže když mu bez řečí a obvyklého špičkování půjčí peníze, Matěj opět zbystří. Tohle prostě není jeho sestra. S ní se určitě něco děje. K podobnému závěru dojde o něco později i Ota, jenž si postěžuje, že na něj Tereza stále nemá čas. Ta se tentokrát vymluví na práci, ale Ota něco takového prostě nevezme... Jakou boudu ušije na Otu David? Co Otu a Davida zarazí v Coolně? Čím Tereza potěší Romana? A co Terezu hodně zasáhne? Proč o ni budou mít Matěj a Bětka starost?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz