Ulice 4.3.2015 - 2773. díl

Tereza zajde ke Gábině uklidit, ale nebude na to mít sílu. V garsonce na ni vše dolehne. Hezký večer s Romanem, jejich intimní sblížení a potom i ťafka v podobě Romanova telefonátu s manželkou. Tereza už nebude mít sílu čelit emocím.

Gábina najde Terezu v slzách a dost ji to vyděsí. Tereza jí zpočátku ani nebude chtít říct, co se děje. Pak se jí přeci jen svěří. Na jedné straně je Roman tím nejlepším partnerem, jakého kdy měla. Jenže je ženatý. A Tereza najednou neví, jestli takový vztah zvládne. Když jsou spolu, je to krásné. Ovšem pak Roman musí jít za svou rodinou. Tereza ani nebude mít sílu reagovat na Romanovy esemesky. Tomu to začne být divné, a tak jí napíše, že se za ní zastaví v Coolně... Jak Tereza toto setkání zvládne? K čemu se Romanovi přizná? Rozejde se s ním? Co Terezu dorazí? A proč Matěj nabude jistotu, že Tereza má chlapa?

Itálie u Simony a Rudolfa
Simonu nepříjemně zaskočí, v jakém stavu najde byt po příchodu z práce. Přestože jí Rudolf slíbil, že vše uklidí a po stěhování už nebude ani památky, realita bude jiná. Doma bude stejný binec jako ráno. A Rudolf navíc nikde. Kdyby Simona nečekala návštěvu, možná by nad tím mávla rukou. Kvůli příjezdu Markéty se ale chopí úklidu sama. Když Rudolf dorazí z práce, Simona už bude téměř finišovat. Vděku se však od Rudolfa nedočká. Ten dost nelibě ponese, že přišel o všechny krabice, jež tak pracně sehnal. Poslední kapkou pro něj bude uklizený stůl, na kterém měl rozebraný nějaký přístroj... Kdo je v právu? Co Rudolfovi doporučí Tonda? A co Simoně Markéta? Dokážou Rudolf se Simonou dělat kompromisy? Proč bude Markéta kvůli nim večer trpět?

Eddie řeší dluhy
Eddie marně projíždí inzeráty, aby si našel nějakou slušnou práci. Na žádnou nenarazí. Matěje, jenž ho zajde povzbudit, zaskočí, v jakém stavu svého kámoše najde. Takhle Eddieho prostě nezná. Jeho pověstný humor a nadhled budou pryč. Matěj se bude snažit zvednout mu náladu, ale tentokrát to bude přímo nadlidský úkol... Čím Eddie vyrazí dech Adrianě? Proč se spolu ti dva pohádají? Co se Adriany dotkne? A co Eddie plánuje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz