Ulice 9.3.2015 - 2776. díl

Emu bude i nadále trápit vyrážka. Anča se s ní proto domluví, že po škole pro jistotu zajdou k lékaři, aby jim předepsal nějakou mastičku na zklidnění. Ema se bude obávat posměchu spolužáků ve škole, ale Liškovi ji doma nenechají. Anča ji omluví pouze z tělesné výchovy.

Ema bude ve škole své potíže maskovat, jak jen to půjde. Pouze Filipovi prozradí, co s ní je, aby to nevypadalo, že se snaží vykroutit ze společné návštěvy bazénu. Anča však nebude mít starosti jen s Emou. Franta se připomene se svou cestou do Holandska za Skyler a navrch se u Liškových opět zastaví i Růža, která se přijde zeptat, jak Ema dopadla u lékaře... Co je s Emou? Co Anču ani trochu nepotěší? Pustí Liškovi Frantu za Skyler? A čím je překvapí Růža?

Večeře s mámuškou
Lumír bude od rána myšlenkami mimo. Světlaně přizná, že je to kvůli dnešní večeři s mámou. Stále nebude moci přijít na to, jak ji nenápadně pozvat. Nejraději by jí něco naznačil, ale to mu Světlana hned rozmluví. Pak už by to nebylo pro mámušku takové překvapení. Nakonec se jí nebohého Lumíra zželí. Slíbí mu, že za mámuškou zajde a pozve ji sama. Lumírovi se ale moc neuleví. Ve skutečnosti ho totiž bude trápit něco jiného. Rád by Světlanu požádal o ruku, jenže se bude bát, aby tím něco nepokazil... Co Lumírovi doporučí Jarda s Bedřichem? Jaké překvapení přichystají pro Nyklovou Světlana a Lumír? Oslaví společně i zásnuby?

Karlova nabídka
Eddie hned ráno zkontroluje, kolik lidí se Adrianě ozvalo na sociální síti. O víkendu tu pro ni vytvořil speciální profil za jediným účelem – najít Evžena Šmýda, dalšího potenciálního otce. Adriana ale bude doufat, že tátu už našla. Vše zatím nasvědčuje tomu, že jím je Karel Chmelarčík. Jistotu však bude mít až po testech otcovství. Ostatně právě kvůli nim dnes Karel Adrianu vyhledá... Na čem se spolu dohodnou? Proč bude na Karla žárlit Eddie? A jaké zaměstnání Eddiemu poradí Vlastimil Pešek?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz