Ulice 11.3.2015 - 2778. díl

Tereza ve škole nenápadně vyslechne Sabinino vyprávění o víkendu s rodiči a bratrem na horách. Podle všeho měli rodinnou idylku a užili si i dost legrace. Sabina pak zmíní, že táta v neděli odjel na služební cestu a od té doby se už neozval.

Viki se podiví, že Sabinina máma nežárlí. Sabina odvětí, že není proč. Její táta žádnou ženskou nemá. Terezu to zaujme. Najednou se bude na Romanovy zprávy, jež jí pravidelně posílá, dívat úplně jinak... Znamená to, že je pro něj důležitější než manželka? Jak Tereza vyřeší své dilema, zda ve vztahu s Romanem pokračovat? Co jí doporučí Gábina? A jak si Tereza užije rodinný večer s tátou, Matějem a Bětkou?

Adriana se snaží o usmíření
Na Adrianu bude ráno čekat královská snídaně, nádherná růže a dopis od Eddieho. Aspoň tak se bude snažit Adrianu podpořit, protože když bude Adriana vstávat, on bude spát po noční. Adriana zkusí zatelefonovat Karlovi, ale ten její hovor nepřijme. Adriana se tím však odradit nenechá. Nejprve zajde za dědou, aby mu vše vysvětlila a usmířila se s ním. Ten na ni bude stále naštvaný, ale dveře jí před nosem nezavře. Pozve ji dál a vyslechne si, co má na srdci. Pak se Adriana vypraví za Karlem... Pochopí Vlastimil Pešek svoji vnučku? O jaký šok se mu Adriana nechtěně postará tentokrát? A dá Adrianě šanci Karel? Co všechno se dnes stane? Proč si bude o Adrianu dělat starost Olda Farský?

Kadlec se dozvídá o Alicině lži
Peter Kadlec se vrátí z lázní odpočatý a plný elánu. Hned po svém příjezdu se sejde s Jirkou Hermanem, jenž s ním bude chtít zkonzultovat jeden svůj případ. Než začnou pracovat, zeptá se ho na Alici. Peter o ní ale nebude mít žádné zprávy, což bude považovat za dobré znamení. Buď už dostala rozum, anebo ho naopak úplně ztratila kvůli Matoušovi. Jirka Herman však takovým optimistou nebude... Čím Kadlece trochu zaskočí Matouš? Co Matoušovi doporučí Jarda ohledně Alice? A jak Peter zareaguje na Alicinu pomluvu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz