Ulice 17.3.2015 - 2782. díl

Simona se ráno probudí s obrovskou kocovinou. Rudolfovi prozradí svůj sen, který bude až příliš korespondovat se včerejší melou. Pomalu si začne vybavovat, co všechno se během společné večeře s Tondou a Mirkou odehrálo. Pravda, něco bude mít v mlze. Ovšem to, že ji Mirka nazvala mrchou, se jí vybaví celkem záhy.

S Rudolfovou pomocí dá Simona dohromady i ostatní střípky, třeba Jirkův příjezd. Celkem marně bude doufat, že si Jirka ničeho nevšiml. Rudolf jen suše odtuší, že Jirka není slepý ani hluchý. Navíc Simonu zaskočí rozhodnutím, že se s Tondou ještě dnes sejde, aby si s ním včerejšek ještě vyřídil. To, co Tonda udělal, bude pro Rudolfa hodně přes čáru. Do jeho ženské Tonda prostě dělat nebude… Jak dopadne trestná výprava Mirky Hložánkové? Kdo včerejší divoký večer u Simony a Rudolfa odnese nejvíc? Co všechno prozradí čtveřici výtečníků Jirka? A proč bude mít Simona starost o Rudolfa?

Moničin dýchánek s tchyní
Márova máma vstane mnohem dříve než Monika či Mára, kteří si rádi přispí. Monika ráno hned zaregistruje, že si tchyně udělala kávu, kterou si k nim dovezla. Ujistí ji, že kdyby věděla, že pije turka, kávu by jí koupila. Tchyně Moniku zaskočí i svou snídaní. Dá si totiž jen suchý chleba, aby je nevyjídala. Monika jí okamžitě nabídne vše, co doma budou mít, ale neuspěje. Jen co si Monika začne připravovat vlastní snídani, tchyně ji upozorní, že by si k tomu měla sednout. To ovšem nebude mít rozlítaná Monika vůbec v plánu. Máma později trochu zaskočí i Máru svými narážkami na manželství Jitky a Oldy. Mára ji ale rychle utne… Čím se Mára mámy dotkne? Jakou novinku Mára prozradí Oldovi? Co plánuje? Jak to souvisí s Monikou? Jak dopadne Moničin dýchánek s tchyní? Jaké trapasy se Monice stanou tentokrát?

Nyklová řeší svatbu
Těhotná Světlana se začíná nudit. Kromě domácích prací nemá do čeho píchnout. Lumír jí slíbí, že něco vymyslí, ovšem záhy zjistí, že to nebude jen tak. Ve své kůži nebude ani Nyklová. Růža jí už evidentně chybí. Nemá s kým drbat u kafíčka, a tak je v poslední době až příliš často v provozu. Anče a Zuzaně si postěžuje, jaké starosti má se svatbou Lumíra a Světlany. Ti to totiž na rozdíl od ní vůbec neřeší, což je ovšem velká chyba… Co všechno si od Nyklové vyslechne nic netušící Světlana? Jak z prekérní situace vybruslí? Na čem se s Lumírem dohodne ohledně svatby?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz