Ulice 18.3.2015 - 2783. díl

Nyklová zajde ráno na kus řeči do provozu, aby s ženskými probrala svatbu Lumíra a Světlany či další důležité téma – svatební dar. Na Veronice bude vyzvídat, co dostala ona, aby měla nějakou inspiraci. Veronika jí ale moc nepomůže. Prozradí jí, že od mamky dostali živou kozu.

Anča šéfce doporučí, aby se Světlany a Lumíra zeptala, co potřebují. Ani tahle rada Nyklovou moc nenadchne. Mladí jí určitě odpoví, že nic nepotřebují. Její rozumování utne Zuzana, jež ji upozorní, že má zřejmě někoho v krámu. Nyklová tam okamžitě vystřelí, i když jí bude divné, že neslyšela ani klapnout dveře. V obchodě na ni už bude čekat Světlana. Nyklová hned spustí, kolik má práce. Ovšem ještě důležitější než práce pro ni bude svatba... Co se od Světlany dozví? Na čem se spolu domluví? Co Světlana chystá? A co Nyklové poradí Urbanová, jež se přijde pochlubit Miládčiným miminkem?

Márova tajemství
Márova máma uvaří Monice hned ráno vývar, aby měla něco teplého do žaludku. Té bude trochu trapně, že ji tchyně takhle obskakuje, ale vývar si ráda dá. Márova máma jí starostlivě doporučí, aby se poradila s lékařem, jestli ještě nemá držet nějakou dietu. Monika jí to přislíbí, ale zároveň své včerejší potíže zlehčí ujištěním, že si příště dá pouze jednu deci. Tím však tchyni jen popíchne. Monika dusno hned vyžehlí. Tchyni povypráví, jak svou nemoc s pomocí rodiny a Máry zvládla. Pro samotného Máru bude matčina přítomnost doma menším překvapením. Monika bude jen trnout, aby mu máma nevyzradila její tajemství. To samé bude záhy zažívat i Mára, když vezme mámu na oběd k Henrymu a přisedne se k nim Olda... Co všechno Olda nechtěně prozradí? Jak to Márova máma vezme? A čím Mára zaskočí Moniku?

Starost o Růžu
Zuzana prozradí Anče, že se s Maxem chystají na obhlídku fast foodu, ve kterém pracuje Franta. Pro jistotu se zeptá, jestli se tam dnes nechystá i Franta, aby tam na sebe nenarazili. Anča ji ujistí, že dnes má Franta volno. Ji samotnou by taky zajímalo, kde brigádničí, ale Zuzanino pozvání, aby se tam šla podívat s nimi, odmítne. Ona už má na odpoledne domluvený sraz s Růžou, jež posledních pár dní trochu trucovala... Proč si bude dělat Anča o Růžu ještě větší starost? Co se s ní děje? Jak to bude chtít Anča řešit? A čím Emu překvapí Filip?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz