Ulice 19.3.2015 - 2784. díl

Lumír Světlanu rozesměje hned po ránu nezvyklou aktivitou – ranní rozcvičkou. Bude zkoušet jógu pro těhotné, ale spoustu cviků okamžitě zavrhne, protože pro něj budou naprosto nerealizovatelné. Světlana to bude brát s nadhledem. Ujistí ho, že ona tyto cviky hravě zvládne.

Zatímco Lumír bude řešit hlavně Světlanino těhotenství, jeho matka bude mít plnou hlavu starostí kvůli svatebnímu daru. Lumír ji přistihne nad složkou výmluvně nadepsanou Děčín. Nyklová začne okamžitě mlžit, že si prochází jen nějaké účty. Lumíra napadne, že by to mohla nechat na Světlaně. Alespoň by se nějak zabavila. Nyklová ho ubezpečí, že se Světlanou jsou už dávno domluvené... Jak Nyklová Světlanu zaměstná? Co dnes Nyklovou hodně zasáhne? Čím Světlanu dost zaskočí Lumír? A jak dopadne její stěhování?

Ema pomáhá Filipovi
Anču čeká pořádná honička. Hned z práce jede s Emou na kontrolu k lékaři a pak bude spěchat domů, aby stihla uvařit večeři, na kterou je pozvaná i Růža. Požádá proto Frantu, aby zašel odpoledne nakoupit. Ten ale odmítne, protože vzal službu ve fast foodu. To se Anče ani Bedřichovi moc líbit nebude. Frantovi připomenou jejich domluvu, že bude pracovat jen o víkendech a že se jeho brigáda nijak nedotkne výsledků ve škole. Franta je ujistí, že toto je opravdu jen výjimečně. A školu bez problémů zvládá. Bedřich se nakonec nabídne, že nákup obstará sám. O něco později narazí Ema hned po příchodu do školy na Filipa, jak se učí text pašijových her. Filip se jí přizná, že mu vůbec neleze do hlavy... Co mu Ema nabídne? Opravdu Franta všechno hravě zvládá, jak tvrdí Liškovým? A jak dopadne společná večeře s Růžou?

Eddieho účty
Eddie nebude mít nejlepší den. Když si spočítá, kolik vydělal a kolik činí jeho výdaje, zjistí, že s penězi vyjde jen taktak. Proto ani náležitě neocení Adrianino gesto. Naopak se ho dotkne, že Adriana kupuje extra pro něj maso a nechce ho ani zaplatit. Vysvětlí jí, že nikomu nechce nic dlužit. Adriana odvětí, že jí přece nic nedluží. Jsou partneři, navíc on kdysi pomohl jí, když na tom byla stejně mizerně... Co Eddieho dorazí? Jak je na tom s hledáním slušně placeného místa? A čím ho dnes Adriana doslova zachrání před průšvihem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz