Ulice 23.3.2015 - 2786. díl

Eddie se ráno promění k nepoznání. V obleku a hladce oholen předstoupí před Adrianu, aby mu uvázala kravatu. Zatímco Adriana bude z jeho nové vizáže nadšená, Eddieho pohled do zrcadla příliš nepotěší. Tohle bude ta největší oběť, jakou kdy udělal. Pokud chce ale uspět ve světě realit a udělat dojem na Drbohlava, nic jiného mu nezbývá.

Adriana mu ještě zkrotí vlasy gelem, aby působil upraveným dojmem. Jenže to už bude na Eddieho přeci jen příliš. Nasadí si čepici a z domova zamíří rovnou do kadeřnictví. Zaskočenou Simonu požádá o pomoc, čímž se jí postará o pořádný šok. Simona vyřeší jeho problém novým účesem. Milého Eddieho ostříhá úplně nakrátko… Co na Eddieho proměnu řeknou jeho známí? Jak Eddie zaboduje u Drbohlava? Bude z něj realitní makléř?

Rudolfovo překvapení
Simonu ráno probudí Markétin telefonát. Ta bude jak na trní, protože v noci objevila na webu hezký byt k pronájmu přesně podle jejích představ. Simonu poprosí, aby se na něj zajela co nejdříve podívat. Ta jí slíbí, že to udělá přes poledne, dříve to bohužel nezvládne. Rudolfovi se Markétino chování nebude ani trochu líbit. Simona se jí však zastane. Jí samotné záleží na tom, jak a kde bude Markéta po návratu ze Sušice bydlet. A času na hledání jim už moc nezbývá. Rudolfovi to stejně nedá. Po Simonině odchodu do práce zavolá Markétě, aby jí vyčinil. Vadí mu, že Simonu nestále prohání. Navíc její narozeniny odbyla jen pouhou esemeskou. Markéta k tomu ale bude mít důvod… Jaký? Jak Simona své narozeniny oslaví? Co jí udělá velkou radost? A co chystá Rudolf?

Matouš chce znát pravdu
Miriam bude mít opět zablokovanou krční páteř. Ani to ji však nepřiměje, aby zavolala Peterovi, přestože právě on jí minule hodně pomohl. Starostlivé Božence Puklické vysvětlí, že Peter si žije svůj život, do kterého ona nepatří. Tak proč by mu měla telefonovat? Své problémy si vyřeší sama. Potíže, i když jiného rázu, bude řešit také Matouš. Do práce přijde pozdě a bez nálady. Chlapům okamžitě dojde, že příčinou je Alice… S čím se jim Matouš svěří? Co mu Jarda doporučí? Co všechno se večer Matouš dozví od Alice? A jak dopadne Alicino setkání s Peterem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz