Ulice 30.3.2015 - 2791. díl

Lumír ráno požádá Světlanu o pomoc s dalším papírováním v kanceláři. Světlana mu to ráda slíbí. Jednak ji to baví a jednak se tím aspoň na chvíli zabaví, takže jí rychleji uteče den. V práci Lumír využije chvilky, kdy máma nebude mít v prodejně zákazníky, a zeptá se jí na Květu. Stále mu bude vrtat hlavou, proč tak najednou z Děčína přijela.

Nyklová Lumírovi pravdu neřekne. Bude mlžit, že Květa se za ní zastavila jen na kus řeči. Když se Květa v pekařství objeví i dnes, Lumír znovu zpozorní... Proč Květa za Nyklovou zajde? Jak z toho Nyklová před Lumírem vybruslí? Čím Nyklovi překvapí Květu? A čím matka moc nepotěší Lumíra?

Frantova brigáda
Franta bude ráno úplně vyřízený. Nebýt Emy, asi by do školy ani nevstal. Moc toho nenaspal, protože večer seděl dlouho do noci u počítače. Emě bude hned jasné proč. Určitě si zase dopisoval se Skyler. Odpoledne najde Bedřich u Frantova počítače Růžu. Skype s Milanem jí dnes sice nevyjde, ale aspoň si hezky popovídá s Bedřichem. Ten jí nechtěně nasadí brouka do hlavy otázkou, proč se za synem nevypraví... Co Růža přizná? Čím Bedřicha i Anču překvapí? Jak Emě dopadne kontrola na alergologii? A jaká bude Frantova první výplata?

Márova narozeninová oslava
Márova máma přijede z Kostelce už dopoledne, i když oslava Kryštofových narozenin je naplánována až na odpoledne. Dnešní velký den si prostě bude chtít užít. Nejprve se zastaví v salonu, aby na oslavu pozvala také Jitku, když už jsou téměř jedna rodina. Od Simony se pak nechá učesat s tím, že odteď bude dělat všechno jinak. Trochu odbojně naznačí, že na sobě přestává šetřit. Stejně to její muž nikdy neocenil. Odpoledne pak tchyně pomůže Monice s přípravou pohoštění na oslavu. Nic netušící Mára se zatím bude královsky bavit v Coolně... Jaké trapasy se Márovi stanou s mámou? A jaké Monice? Jak dopadne rodinná oslava Márových narozenin?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz