Ulice 9.4.2015 - 2799. díl

Emu, Bedřicha i Frantu by moc zajímalo, co si Anča ve svých třinácti letech přála. Nakonec ji přemluví, aby jim přání, jež byla skryta v jejím pokladu, přečetla. A dost se u toho pobaví. Některá přání budou opravdu vtipná. Jiná ale všechny překvapí. Spousta z nich se Anče během let dokonce i splnila. Na Anču díky tomu dolehne i menší nostalgie.

Odpoledne Anču vrátí hodně rychle do reality Miloš s Evou. Zastaví se za ní, aby se s ní dohodli na Emině léčbě. Miloš ale odmítne jakoukoliv diskusi. Bude striktně požadovat, aby Liškovi nasadili Emě opět léky, jež jí předepsal lékař... Podaří se Anče přesvědčit Evu a Miloše, aby zkusili alternativní léčbu? Na čí stranu se přikloní Bedřich? Čím Bedřich překvapí Anču? A co mámě prozradí Ema?

Márovy tajnosti před matkou
Márova matka bude ráno jak na trní kvůli synovi. Bude mít obrovské nutkání nakouknout do ložnice, jestli je v pořádku. Moniku nepříjemně zaskočí, když tchyni najde šmírovat u dveří do ložnice. Ta to nakonec nevydrží. Zatímco Monika bude na toaletě, přeci jen syna v posteli zkontroluje. Vzápětí se velmi podiví, když jí Monika oznámí, že ještě nevstává, byť už je osm hodin. Monika jí vysvětlí, že do podniku jde až na desátou, a znovu zapadne do ložnice. Když Monika později vstane, tchyně doma nebude. Dorazí s čerstvým pečivem až ve chvíli, kdy Monika již bude po snídani. Okamžitě využije toho, že jsou samy, a požádá ji, aby dohlédla na Kryštofa... Jak Monika zareaguje? Jak si bude Márova matka rozumět s Jitkou? Čím u ní zaboduje Olda? A jaké tajnosti má Mára před matkou?

Střet Jardy a Matouše
arda se bude ráno domlouvat s Bedřichem, Martinem a Matoušem, jak si rozdělí práci, aby všechno bez problémů stihli. Zatímco Bedřich s Martinem budou normálně spolupracovat, Matouš oznámí, že mu je všechno jedno. Jardu jeho přístup natolik vytočí, že se neudrží a pustí se do něj. Matouš si to samozřejmě nenechá líbit. Ti dva se chytnou jako nikdy předtím. Atmosféra v dílně okamžitě zhoustne... Který z nich je v právu? Co Jardovi doporučí Bedřich s Martinem? A co Matoušovi Alice? Co Jarda navrhne mámě? A co je nového v Kadlecově případu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz