Ulice 13.4.2015 - 2801. díl

Miriam, Jarda a Peter se vrátí z Amsterodamu až pozdě v noci, ale výborně naladění. Zatímco Miriam poslední úsek cesty řídila, Peter a Jarda si v autě na chvíli zdřímli. Oba však budou svorně tvrdit, že byli celou dobu vzhůru. Miriam jejich lež ovšem briskně odhalí. Peter bude rád, že nakonec s Miriam a Jardou jel. Opravdu přišel na jiné myšlenky.

Jen co Peter a Jarda odejdou, Miriam okamžitě usne. Přestože toho moc nenaspí, ráno se vypraví do školy jako každý jiný všední den. Tam ovšem svede lítý boj sama se sebou a svou únavou. To, že není ve formě, neunikne ani studentům v čele s Mikim a Richardem… Co studenti Miriam vyvedou? Proč bude dusno mezi Alicí a Matoušem? Čím si Alice vyslouží facku od Miriam? A co na to řekne Peter?

Lucie se mstí Rozině
Rozina se ráno podívá na facebook, jestli tam náhodou něco nepřibylo. A upřímně se zhrozí. Najde tam fotku, na které je zachycena jen v podprsence. Dojde jí, že to Lucie musela vyfotit před tělocvikem. Navíc s hrůzou zjistí, jaký je o snímek zájem. Mezi spolužáky se bude šířit rychlostí blesku. Zděšená Rozina nebude věřit vlastním očím. Filip to hned okomentuje. Podle něj je Lucie nějaká divná, když něco takového klidně udělá. Rozina bude zažívat po příchodu do školy neskutečná muka… Jak si to s Lucií vyřídí? Kdo se postaví za Rozinu? Co praskne na Filipa? A jak na to budou reagovat jeho rodiče?

Matěj si podává Terezu
Ota s Davidem se zastaví za Terezou v Coolně, aby se jí pochlubili nejnovějšími úlovky. Zároveň si do ní znovu rýpnou kvůli Velikonocím. Tereza to přejde s humorem, ale když do Coolny dorazí i Roman, trochu znejistí. Roman se bude tvářit, že si do oblíbeného podniku zašel na kávu. S Terezou se jen pozdraví, přestože by si s ní rád aspoň na chvíli popovídal. Jeho přítomnosti hned využije David. Přisedne si k němu, aby s ním vyřešil školní věci týkající se Sabiny… Co David propálí před Matějem? Proč si Matěj Terezu podá tak, že se bude bát jít domů? Kdo jí udělá ochranný štít?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz