Ulice 16.4.2015 - 2804. díl

Adrianu ráno probudí nepředstavitelný kravál. Naráz začnou vyzvánět hned tři budíky, jimiž si Eddie včera večer pojistil své vstávání. Ovšem ani to nepomůže. Zatímco Adriana bude úpět, Eddie si bude vesele spát dál. Adriana ho bude muset z postele doslova vykopat, aby nezaspal.

Eddie se bude vůči ní cítit provinile, protože Adriana si mohla dnes po dlouhé době přispat. Během snídaně u nich bude panovat citelné napětí, jež rozčísne jako první Eddie. Adriana mu prozradí, že zrovna přemýšlela, jak se mu omluvit za svůj včerejší výbuch. Jeho příčina se tím však nevyřeší. Eddie uzná, že Adriana má v lecčems pravdu. Hned jí proto navrhne, jak na vztahu zapracovat, aby u nich opět zavládla pohoda. Navíc se bude činit i v práci, aby jí udělal radost vytouženou trofejí... Co Eddie navrhne Adrianě? Jak moc bude v práci kvůli ní riskovat? Kdo ho přistihne? Čím překvapí Zoru? A proč bude Adrianě večer lhát?

Těžký úkol pro Nyklovou
Vilma Nyklová bude stále řešit nový vývěsní štít. Narazí totiž na nečekaný problém. Co když Lumír bude chtít udělat z pekařství časem něco jiného? Pak by se štít musel předělávat, což jsou podle ní zbytečně vyhozené peníze. S Veroničinou pomocí nakonec i tento rébus vyřeší. Jakmile bude mít představu, jak by měl nový štít vypadat, rozjede se zadat jeho výrobu. Chvíli na to se po ní začne shánět naštvaný Lumír. Z rozvážky doveze nazpět plnou přepravku šátečků, protože to někdo špatně spočítal. Jakmile spatří za pultem Veroniku, strne. A nebude sám. Také Veroniku jeho přítomnost zaskočí... Jak Veronika zdůvodní nepřítomnost Lumírovy matky? Jaké zprávy doveze z Děčína Květa? S kým se Květa nečekaně seznámí v pekařství? Jakým nelehkým úkolem pověří Nyklovou? A koho bude mít Lumír za svědka na své svatbě?

Brigáda u Růži
Liškovi si dnes udělají brigádu u Růži. Zatímco Franta s Bedřichem u ní budou malovat, Anču s Emou čeká úklid. Franta si odpoledne aspoň trochu zpříjemní chatováním se Skyler. Ema ocení, že jim chození na dálku vydrželo, i když se už několik měsíců neviděli. Bude jí jasné, že to nemají jednoduché. Franta přizná, že jim to zatím klape. Přesto se obává rozchodu... Z čeho pramení Frantovy černé myšlenky? Jak brigáda u Růži dopadne? Proč to všechno? Proč budou Bedřich s Frantou litovat Emu? A proč se z těch dvou stanou dokonce i spiklenci?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz