Ulice 17.4.2015 - 2805. díl

Anča bude mít ráno docela honičku. Všichni se budou vypravovat za svými povinnostmi, Ema balit na Šumavu a Anča jí navíc bude sepisovat ještě seznam potravin, kterých by se měla vyvarovat kvůli své kopřivce. Do tohoto frmolu jí zavolá nedočkavá Růža, aby zjistila, kde teď Milanovo letadlo je. Franta jí to opět najde, ale Anča pak hovor rychle ukončí s omluvou, že teď opravdu spěchá.

S Bedřichem si řeknou ještě provozní věci a Anča bude utíkat do pekařství. Bedřich přijde do práce trochu přepadlý. Matoušovi, jenž bude mít splín kvůli Alici, se svěří, že s Ančou již léta jedou v zaběhnutých kolejích a na sebe pořádně ani nemají čas. Podle něj může být Matouš rád, že s Alicí jsou teprve na začátku. Matouš si ale nebude jistý ani tím začátkem. Zklamaně přizná, že tomu stále něco chybí... Čím Bedřicha hodně zaskočí Franta? Co si naplánuje? Jak na to zareaguje Anča? Jaké bude Růžino shledání s Milanem? Jak se Milan uvede? A co mu nebude moc po chuti?

Květina schůzka s Mastným
Nyklová udělá všechno pro to, aby splnila Květino přání. Jen co se za ní zastaví Lumír, hned ho začne šikovně přesvědčovat, aby Květě zprostředkoval schůzku s Mastným. Tak dlouho do něj bude hučet, až ho nakonec přemluví, aby na radnici zajel. Lumír tam však žádnou schůzku sjednávat nebude. Mastnému jen oznámí, že Květa zase přijela a že ho nechává pozdravovat. Sám ihned naváže i konstatováním, že pokud by chtěla Radka vidět, ať mu sama zavolá. Zaskočený Mastný mu to odkývá a tím to pro oba skončí. Jenže Květa s takovým výsledkem Lumírovy mise rozhodně spokojená nebude. Lumír jí proto navrhne, že ji na radnici klidně zaveze. Podle něj je to nejjednodušší způsob, jak se s Mastným sejít... Čím vykolejí Květu Denisa Mastná? Proč se chce Květa Vavrušková setkat právě s Mastným? Co má za lubem? A jakou novinku bude mít pro svá kamarády Lumír?

Eddie boduje u Zory
Zora bude nadšená z knížky, kterou jí Eddie včera doporučil. V knihovně se zastavila hned cestou z práce, aby měla co číst. Eddieho potěší, že se jí líbí stejná četba jako jemu. Slíbí jí, že jí dá ještě pár tipů na další dobré autory. Na chvíli se spolu zapovídají, a tak Zora zjistí jednu pro ni dost podstatnou informaci. Na oplátku Eddiemu prozradí něco málo ze svého soukromí. Později už ale v takové pohodě nebude. Drbohlav ji na poslední chvíli zaúkoluje přípravou podkladů na zítřejší schůzku s klientem. To znamená práci na několik hodin, takže nestihne rodinnou večeři, na které je už dlouho domluvená... Čím Zoru překvapí Eddie? Jak dopadne dnešní setkání Adriany a Markéty? Čím ty dvě vyvedou z míry Eddieho?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz