Ulice 20.4.2015 - 2806. díl

Eddie nebude mít nejlepší ráno. Po celém bytě bude marně hledat svou kravatu. Adriana ho požádá, aby při tom nedělal takový rámus. To ale bude pro vynervovaného Eddieho, jenž už měl být na cestě do práce, poslední kapkou. Vybouchne, že v tom bordelu, co doma mají, nemůže nic jít. Adriana si to ale nenechá líbit, a tak se ti dva chytnou hned po ránu.

Do práce se Eddie přiřítí na poslední chvíli a bez kravaty. To samozřejmě neunikne jeho šéfovi. Drbohlav si všimne i výrazné proměny Zory, jíž to bude opravdu slušet. Tu kompliment od šéfa potěší… Čím Drbohlav zaboduje u Eddieho? Jak dopadne Karlovo setkání s Adrianou? Pročistí se mezi nimi konečně vzduch? A jaké překvapení bude mít pro Adrianu Eddie?

Další rány pro Rozinu
Filip upozorní hned ráno Rozinu na nové fotky jejich partičky, jež se o víkendu objevily na facebooku. Rozina se na ně okamžitě podívá, ale bude to pro ni jen další ťafka. Spatří nejen vysmáté spolužáky v čele s Dominikem, Viki, Lucií a Frantou, ale i selfie Dominika a Lucie, z níž si vyvodí své. U snídaně bude Rozina jako zařezaná. Mamce se svěří, že se jí opět udělalo zle od žaludku. Veronika s ní proto raději zajde k lékaři, aby se nic nepodcenilo. Lékař ji uklidní, že to nevypadá na nic vážného. Výsledky testů však budou až zítra. Rozina se toho chytí a požádá mámu, aby ji ještě dnes nechala doma… Jak to Rozina mámě vysvětlí? Co ji dneska dost rozhodí? A čím Rozina překvapí Filipa?

Milanův konflikt s Nyklovou
Anča se pochlubí Zuzaně, že alternativní léčba u Emy zabírá. Kopřivka se jí o dost zlepšila, i když neužívá žádné léky. Zároveň Anča zmíní, jak si to teď šťastná Růža užívá se synem. Dnes k nim oba přijdou na večeři, Růža navíc podniká s Milanem nejrůznější výlety a akce. Dnes spolu zajdou na oběd k Henrymu. Růža by se ráda pochlubila i u Nyklové, a tak za ní vyšle Milana na nákup. Nyklovou trochu překvapí, že Milan skutečně přiletěl. Ten ji okamžitě chytne za slovo a začne se do ní navážet kvůli vyhození mámy z práce. Nyklová mu to vrátí i s úroky. Bez obalu mu řekne do očí, co s i o něm a Růže myslí… Čím Nyklová pořádně namíchne Milana? Jak jí to bude chtít vrátit? Jak dopadne večeře u Liškových? Co Bedřicha i Anču zaskočí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz