Ulice 27.4.2015 - 2811. díl

Franta bude dělat Bedřichovi a Anče starosti. Ráno mu nebude dobře, dokonce bude mít i zvýšenou teplotu. Co ovšem u něj bude na pováženou – odmítne snídani. Přizná, že vůbec nemá chuť k jídlu. Liškovi ho proto nechají v posteli, aby se vyležel. Ema se nabídne, že mu hned po škole zajde pro nějaké ovoce, aby měl vitamíny.

Jen co ale všichni odejdou za svými povinnostmi, Franta se jako mávnutím čarovnému proutku uzdraví. Dorazí za ním Skyler, aby se ještě na chvíli viděli, než zase odjede. Loučení bude pro oba těžké. Během víkendu se do sebe zamilovali snad ještě víc… Proč bude Frantu zachraňovat nejprve Frodo a pak i Růža? Proč bude mít Ema podezření, že Franta všem lže? Co Ema objeví v pokoji? Jak z toho Franta vybruslí? A jak dopadne Bedřichovo posezení s Milanem? S čím se mu Růžin syn svěří?

Světlaniny chutě
Těhotná Světlana si s kily navíc hlavu nedělá. Když dostane chuť na muffiny, hned si je začne připravovat. Lumír se na to ale moc tvářit nebude. Z chytrých knih ví, čeho by se měly nastávající maminky vyvarovat, aby nebyl ohrožen vývoj plodu. A jedním z rizikových faktorů je podle něj i prášek do pečiva. Světlana se však odradit nenechá. Navíc odmítne i rybu, kterou jí starostlivý Lumír přinese. To se Lumíra samozřejmě dotkne. Světlana ho proto ujistí, že si rybu příště ráda dá… Čím Světlana zaskočí Nyklovou? V čem se ty dvě neshodnou ohledně svatby? Do jakého nevděčného úkolu se dnes Lumír pustí? A s jakými novinkami se vrátí z Děčína Mastný?

Velký střet Moniky s tchyní
Monika bude mít hrůzu z toho, co si na ni Márova matka vymyslí tentokrát. Docela se jí uleví, když se u ní zdrží Lída s Eliškou. Monika bude doufat, že Věra se zaměří na ně, a ji vynechá. Zpočátku to tak bude opravdu vypadat. Jen co Márova matka zahlédne Elišku, hned zjihne. Rázem se z ní stane usměvavá babička, jež by vnoučeti snesla modré z nebe. Ovšem tahle idylka nepotrvá moc dlouho. Jen co Lída s Eliškou odejdou, začne to u Moniky a Máry houstnout. Věra bude Monice promlouvat do duše tak vehementně, že té za chvíli rupnou nervy… Co všechno si Monika od tchyně vyslechne? Co pro ni bude poslední kapkou? Čím si u tchyně zavaří ještě víc? A co Monice prozradí Romana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz