Ulice 28.4.2015 - 2812. díl

Romana se v práci pochlubí, že čeká dítě. Jitka i Simona jí budou nadšeně gratulovat a hned to budou chtít i oslavit, přestože pro Jitku znamená Romanino těhotenství jednu velkou komplikaci. Bude si muset za ni najít co nejdříve náhradu. Romana totiž plánuje společný život s Michalem v Linci.

Odpoledne Romana prozradí svou novinku i Světlaně, která z toho bude mít upřímnou radost. Sama si těhotenství užívá, i když Lumír to s péčí o ni občas přehání. Dnes jí bude opět promlouvat do duše kvůli jejímu jídelníčku. A Světlaně dojde s konečnou platností trpělivost... Jak Lumír její výtky přijme? Co Světlanu namíchne? Na čem se Květa domluví s Mastným? A co provede Denise?

Monika alkoholičkou?
Monice se ráno nebude chtít ani trochu z postele z jednoho prostého důvodu. Ráda by se vyhnula setkání s tchyní. Bude jí jasné, že po včerejšku jí u ní alkoholičku už nikdo neodpáře. Mára to zlehčí, jak je jeho dobrým zvykem, ale Monice do smíchu moc nebude. Márovi přizná, že se s jeho mámou dost chytla. Proto také nakonec odešla do Coolny. Včerejší střet a hlavně Moničinu opičku bude řešit i Věra Marečková. Zajde za Jitkou, aby si s ní promluvila jako matka s matkou. Ráda by se dočkala vnoučete, ovšem Monika na děti nemá ani pomyšlení. Navíc podle ní až příliš holduje alkoholu, což by se jí mohlo vymstít vzhledem k prodělané mononukleóze. Věra starostlivě doporučí Jitce, aby s dcerou promluvila. Jitku tím dost zaskočí. O Moničiných problémech s alkoholem totiž nebude mít tušení... Co se Jitka dozví od Moniky? Jak to s tím jejím alkoholismem je? Proč se Mára chytne s mámou? A co bude pro Moniku poslední kapkou?

Matoušův další výslech
Peter bude mít pro Miriam špatné zprávy. Policie ho začala trestně stíhat kvůli pokusu o znásilnění Alice. Čeká ho další vyšetřování a výslechy. Hned zítra půjde na psychotesty, jež by mohly mnohé odhalit. Je však otázka, jestli při nich vyjde najevo, že si Alice vše vymyslela. Miriam tím dost rozhodí. Ve škole jí dokonce rupnou nervy, což se už dlouho nestalo... Co se ve škole přihodí? Jak na Kadlecovo stíhání zareaguje Alice? A jak dopadne Matoušův výslech?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz