Ulice 5.5.2015 - 2817. díl

Matěj si bude dělat starost o zasmušilou Terezu. Neuniklo mu, že je od jejich narozeninové oslavy jako vyměněná. Ráno se jí zeptá, jestli ještě stále platí, že je víc šťastná než nešťastná. Tereza přizná, že teď je to spíš naopak a že měl bohužel ve všem pravdu. Matěje to moc nepotěší. Bude mu nešťastné sestry líto.

Ve škole se Tereza bude snažit nedat na sobě nic znát, i když hodiny se Sabinou jsou pro ni hodně náročné. Také Sabina má co dělat, aby je ustála. Dnes jí ale rupnou nervy. Uprostřed Terezina výkladu se zvedne a odejde ze třídy… Jak na to Tereza zareaguje? Co bude pro Sabinu poslední kapkou? Kam půjde? Proč ji začne intenzivně řešit David? Co všechno na sebe prozradí Tereza? A jak dopadne její schůzka s Romanem?

Matoušovo dilema
Jarda by s Matoušem rád vyřešil jeho výpověď z práce. Naznačí mu, že by přivítal, kdyby ji stáhl. Matouš se ale bude stále trápit pochybnostmi kvůli Alici. Neví, kde je pravda, komu důvěřovat. Alice je jeho holka, nechce ji podrazit. Na druhou stranu však nedokáže pochopit, proč napadla Jardovu mámu. Jarda mu doporučí, aby si promluvil s majorem Kadlecem. To Matouš odmítne, protože se stydí přijít Kadlecovi na oči. Ožehavé téma otevře později u mámy doma samotný Jarda. Mámě a Peterovi prozradí, jak se v tom teď Matouš plácá. Peter se sám nabídne, že s ním promluví… Dostane Matouš odpověď na své otázky? Co všechno se od Kadlece dozví? Odvolá jeho obvinění na policii? A jak to bude s jeho prací u Jardy?

Simonina operace
Simona se konečně vypraví na vyšetření kvůli křečovým žílám. Markéta tam půjde s ní, aby ji podpořila. Simona za to bude ráda. Hned si jí postěžuje, že ni byli v ordinaci nepříjemní. Navíc ji čeká operace, které se dost obává. Markétu zaujme zpráva, že by bylo ještě jedno řešení. To by se zamlouvalo i Simoně, ale má jeden dost podstatný háček – tento zákrok si musí pacient uhradit sám… Kolik tisíc Simona na zákrok potřebuje? Čím ji překvapí Markéta? A proč ji zklame Rudolf?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz