Ulice 6.5.2015 - 2818. díl

Emu málem porazí puch, který se bude linout z prádelníku. Vzápětí najde i příčinu – Frantovo zatuchlé prostěradlo. Anče to bude divné, protože právě tohle prostěradlo povlékala na postel těsně před odjezdem do Třeboně. Okamžitě si to spojí s víkendem, kdy Franta zůstal doma bez dozoru.

Anča začne Frantu podezřívat, že uspořádal mejdan, jinak by se nesnažil tak zahladit všechny stopy. Ema se pokusí Frantu krýt dalšími možnostmi, ale neúspěšně. Jen co Franta přijde domů, Bedřich si ho podá. Franta mu nebude chtít lhát, ovšem pravdu mu taky neřekne. Bude kolem toho opatrně kroužit, takže Bedřich si domyslí své... Stanou se z Franty a Bedřicha spiklenci? Co Franta nepopře? Co všechno Anče prozradí Růža? Proč z toho bude mít Anča hodně těžkou hlavu? A co bude vrtat hlavou Růže?

Tereza řeší Sabinu
Roman se ozve Tereze až ráno. Jejich rozhovor bude hodně rozpačitý. Tereza vysvětlí Romanovi, že by se s ním potřebovala co nejdříve sejít. Ten by se setkání evidentně rád vyhnul. Povolí, až když mu Tereza prozradí, že se jedná o Sabinu. Domluví se hned na dopoledne, ještě před tím, než Tereza bude mít školu. Ota s Davidem budou netrpělivě čekat, jak Tereza s Romanem pořídí, co se od něj dozví. Ota bude brát Terezin vztah s Romanem s rezervou. Podle Davida to ale taková sranda není. A smích přejde i Otu, když se dozví, jak to doopravdy je... Jak se k Sabininu odchodu ze školy postaví její rodiče? Co bude pro Terezu dost velká rána? Proč bude Tereza lhát Romanovi? Jak to s nimi i se Sabinou bude dál? A co nerozdýchá David?

Pepan v průšvihu
Simoně bude stále vrtat hlavou, proč se u ní tak najednou a po takové době objevil Pepan. Zná ho, takže tuší, že to nebude jen tak. Navíc se jí ani trochu nelíbí, jak se nalepil na Rudolfa. Jitka s Romanou v tom nebudou vidět nic divného. Oba přeci mají slabost pro veterány. Tím ale Simonu moc neuklidní. Vždyť Pepan vůbec netušil, že nějaký Rudolf existuje, když ji poprvé vyhledal. Navíc sám přiznal, že něco potřebuje. Jitka Simoně poradí, aby si ho prověřila u Blaženy. Bude vědět, na čem je, a jako bonus se třeba zase uvidí s Jiřinkou. S Romanou se pak obě domluví na dnešní večer, aby společně oslavily její těhotenství. Malý důvod k oslavě bude mít i Jirka. S Markétou se posune zase o kousek dál... Jakou fintu Jirka na Markétu použije? Co dnes vyvedou Pepan s Rudolfem? Proč z nich bude mít Simona málem infarkt? A v jakém maléru to Pepan zase lítá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz