Ulice 7.5.2015 - 2819. díl

Pepan přijde za Rudolfem ve chvíli, kdy se Simona bude vypravovat do kadeřnictví. Pepana by nejraději hned vypakovala z bytu, ale ten se nedá. Přemluví ji, aby ho u nich nechala. Než se Rudolf vrátí domů, udělá aspoň kus práce. Simona si to bude ale vzápětí vyčítat.

Simona se bude obávat toho, co všechno u nich může Pepan vyvést. Ten nejprve zkušeně prohledá skříňky v kuchyni, teprve pak, posilněn její čokoládou, usedne k práci. Po čase však objeví ještě jeden poklad – kasičku s penězi. Tisíce, jež tam najde, by mu okamžitě vyřešily jeho problém… Obere Pepan Simonu a Rudolfa o jejich peníze? Proč si ho vynervovaná Simona proklepne u Blaženy? Co všechno se dozví? A jak dopadne Jirkovo rande s Markétou na hokeji? Bude opět o něco blíže svému cíli?

Milanovy plány
Anča si bude dělat těžkou hlavu kvůli Frantovi a Skyler. Co když nebyli dostatečně opatrní? Bedřich se ji pokusí uklidnit, ale sám uzná, že stát se mohlo cokoliv, když se ti dva tak dlouho neviděli. Anča by ráda věděla, na čem jsou, a tak požádá Bedřicha, aby se Franty nějak šikovně zeptal. Bude se hrozit toho, že by za devět měsíců mohla být třeba babičkou. Skyler je podle ní takové torpédo, že člověk nikdy neví. Na druhou stranu ale budou s Bedřichem těm dvěma fandit stejně jako Zuzana. Starosti začne Anče dělat i Růža. Ta by svému Milanovi snesla modré z nebe, jen aby tu ještě pár dní zůstal… Co si Milan na mámu vymyslí? Co na jeho nápad řekne Růža? A co Anča? Proč bude mezi ním a Milanem citelné napětí?

Márův kámoš
Monika s Lídou budou přemýšlet, jaký dárek dát mámě k narozeninám. Mára jim pohotově poradí originální zážitek, jenže takový, který by udělal větší radost Oldovi. Holky to proto hned zamítnou. Monika pro jistotu Márovi připomene zítřejší narozeninový oběd, na který je taky zván. Mára ji ubezpečí, že s ním počítá, a raději zmizí z jejich dosahu. Později Mára zažije pořádný šok. Když bude čekat na stanovišti taxi na rito, objeví se někdo, koho už spoustu let neviděl… Kdo Máru tak zaskočí? Co všechno mu na sebe prozradí? Proč se po něm na tolik let slehla zem.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz