Ulice 8.5.2015 - 2820. díl

Monika se namíchne, jen co ráno vejde do Coolny. V podniku bude obrovský binec, navíc Mára tam bude vyspávat po pařbě. To všechno by Monika ještě skousla. Ovšem to, že se Mára ani nezamkl, na ni už bude příliš. Co kdyby je někdo vykradl? Mára ji ujistí, že v noci zamčeno bylo. Přizná, že popíjel s kámošem, kterého dlouho neviděl.

Moniky se nebohého Máry zželí, protože bude mít kocovinu jako hrom. Odveze ho domů, aby se pořádně vyspal, omluví na mámině narozeninové oslavě, a pak za něj s Lídou i uklidí Coolnu. Monice bude celou dobu vrtat hlavou, na jakého kámoše to Mára narazil. Díky Lídě bude mít brzy jasno. Při úklidu totiž objeví doklady, které jednomu z hostů evidentně vypadly z kapsy. A byla by to velká náhoda, aby tím nedotyčným nebyl Márův kámoš… Proč má Monika na Tonyho pifku? Co všechno jí Mára prozradí? A proč Mára podrazí Moniku právě kvůli Tonymu?

Růžin Milan se vybarvuje
Anča si bude dělat starost o Růžu. Rozhodne se ji varovat, aby kvůli Milanovi opět nepřišla o všechny své úspory. Před pekařstvím ji odchytí zvědavá Nyklová, které hned dojde, s kým má Anča sraz. Přestože jsou rozkmotřené, Nyklové na Růže stále záleží. Ví, jaký je Růžin syn výlupek. Když jí navíc Anča poví, co teď Milan chystá, Nyklová se začne o Růžu opravdu strachovat. Nechce, aby synovi opět naletěla. Na Anču proto bude apelovat, aby Růže domluvila. Anča se bude opravdu snažit, jenže Růža už bude rozhodnutá. Chce synovi pomoci… Rozmluví někdo Růže její rozhodnutí? Co Růžu hodně zaskočí? K čemu se jí syn přizná? Čím Růža vyrazí dech Anče a Bedřichovi? A jak dopadne Bedřichův rozhovor s Frantou na téma Skyler?

Romanina novina
Nyklové bude dělat těžkou hlavu nejen Růža, ale i blížící se svatba Světlany a Lumíra. Světlana přizná, že ještě stále nemají definitivní seznam hostů, a tak zatím nikoho nepozvali. Samotná Nyklová navíc pořád neví, jak to dopadne s jejím svatebním darem. Lumírovi ale ani tentokrát nic neprozradí. Ten začne být z matčina tajnůstkaření už trochu nervózní… Podaří se Lumírovi vytáhnout z matky, co má za lubem? Jakou překvapivou novinu se dozví od Romany Světlana? A co na ni poví Lumír?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz