Ulice 11.5.2015 - 2821. díl

Nyklová má plnou hlavu synovy blížící se svatby. Se Světlanou bude chtít probrat výzdobu a pohoštění, aby se stihlo vše zařídit. Světlana jí slíbí, že se za ní zastaví hned po návratu z ultrazvuku. Na vyšetření Světlanu opět doprovodí Lumír. Bude doufat, že se konečně dozví pohlaví svého potomka.

Nyklovou později potěší Květa, jež se za ní zastaví s dobrými zprávami. Právníci jí konečně vyčíslili hodnotu jejího majoritního podílu v pekařství. Nyklová se okamžitě rozzáří, ovšem jakmile jí Květa řekne konečnou cifru, úsměv jí ztuhne na rtu. Bude to dvojnásobek hrubého odhadu... Odkoupí Nyklová Květin podíl i za takovou cenu? Jak dopadne Světlanino vyšetření? Jaké zprávy přiveze z Lince Romana? Co všechno Květa prozradí Mastnému? A čím ti dva vykolejí Lumíra?

Márova pomoc Tonymu
Mára nenechá Tonyho ve štychu ani dnes. Ráno ho vezme k sobě domů, aby se mohl zcivilizovat před pohovorem do práce. Tony toho využije a hned si u Máry i vypere. Svěří se mu, že je pro něj inspirací. Chce se změnit a žít podobně jako on. Márova důvěra pro něj hodně znamená. Hořce podotkne, že Monika ho ale moc nemusí. Jakmile mu Mára vysvětlí, odkud se Moničina averze bere, Tony uzná, že může být rád, že ho hned nevyhodila. Přizná, že s Digi to tehdy hodně podělal. Šel z průšvihu do průšvihu, byl v koncích. Teď ho to mrzí. V Márovi má Tony oporu, Monika pro něj však pochopení mít nebude. Jen co zjistí, že Tony byl u nich doma, bude zle... Pochopí Monika, proč Mára pomáhá Tonymu? Čím Tony překvapí právě Moniku? A čím Monika u Máry zaboduje?

Rozininy lži
Rozina hned ráno zkontroluje, kolik odpovědí přibylo v dotazníku na Facebooku. Bude si hodně brát nejen samotné otázky, ale i to, jak ji ostatní vnímají. Notebook si vezme i do školy. Spolužáků se bude opět stranit, a tak se Viki pokusí zatáhnout ji do kolektivu. Rozina se však vymluví na nedodělaný úkol. Vzápětí se dá s Rozinou do řeči Tereza. Pochválí jí slohovou práci, jenže Rozinu jako by to ani netěšilo. Její reakce Terezu dost zaskočí. Jediný člověk, kterému se Rozina svěří s tím, co ji trápí, bude Yveta ze Vsetína, s níž si Rozina dopisuje na Facebooku... Jak Rozinu vnímá Tereza? Co zarazí Davida? A proč bude Rozina lhát i doma?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz