Ulice 12.5.2015 - 2822. díl

Lumír si začne dělat velké starosti o Henryho hospodu. Najednou mu do sebe všechno zapadne. Květin výlet do Lince za Michalem, její polibek s Mastným i informace, že Michal hospodu v Ulici pustí. Henry si ji do nájmu už vzít nechce, takže je hodně pravděpodobné, že ji získá právě Květa.

Mastný totiž dokáže zmanipulovat jakékoliv výběrové řízení, o tom se Lumír už nesčetněkrát sám přesvědčil. Později Lumír řekne o Květě a Mastném matce. Tu to docela překvapí, neboť Květa se jí s ničím nesvěřila. Ještě více ji ale zaskočí zpráva, že Květa má zálusk na jejich hospodu. Hned jí dojde, proč teď Květa potřebuje tolik peněz. Lumírovi však nic neprozradí… Proč bude Nyklová Lumírovi dokonce i lhát? Co se Lumír dozví od samotné Květy? Jak chce naložit s hospodou? A vytáhne Světlana z Nyklové, jaký svatební dar pro ně chystá?

Rozinin podvod ve škole
David odhalí Rozinin podvod. Překvapí ho stejně jako Terezu, která si bude jistá, že Rozina k něčemu takovému potřebovala pádný důvod. David to bude chtít okamžitě řešit s rodiči, ale Tereza ho přesvědčí, aby si nejdříve promluvil s Rozinou. Třeba se mu svěří, co ji k podvodu přimělo. Rozina však moc sdílná nebude, přestože ji David upozorní, že zavolá rodičům, pokud mu to nevysvětlí. Kvůli průšvihu ve škole Rozina raději ani nepůjde s rodiči na hokej… Co Rozina provedla? Komu se svěří? Co všechno Rozina netuší o své kamarádce – Yvetě ze Vsetína? Jak Maléřovi zareagují na Davidův telefonát? A co Rozina prozradí právě Yvetě ze Vsetína?

Adrianin podivný čtyřúhelník
Adriana zorganizuje posezení ve třech – s Karlem a Eddiem. Eddie se trochu opozdí, protože cestou na sraz pomůže jedné paní, které se udělá zle na zastávce. Karel s Adrianou se budou skvěle bavit, ale unavený Eddie se moc nezapojí. Když po čase zavolá Markéta, že by se u nich zastavila, bez obalu Adrianě řekne, že by už rád šel. Adriana ale bude mít jiné plány… Jak dopadne posezení ve čtyřech i s Markétou? Proč Eddiemu rupnou nervy? Jakou dohru to bude mít večer? S čím se Markéta svěří Karlovi? A kdo na koho bude v tomto čtyřúhelníku žárlit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz