Ulice 13.5.2015 - 2823. díl

Rozina se ráno zašije v koupelně, aby se vyhnula rozhovoru s rodiči. Tátu tím ale jen namíchne, navíc úplně zbytečně. Martin si na ni počká, aby se dozvěděl, proč s nimi chce její třídní učitel mluvit. Rozina se bude tvářit, že je to pro ni velké překvapení. Rodičům zalže, že o ničem neví. Trochu se jí uleví, když zjistí, že do školy půjde jen mamka.

Ani mámě však Rozina neprozradí, co ji ve škole čeká. O to větší to bude pro Veroniku šok, až se od Davida dozví, že si Rozina falšuje omluvenky na tělocvik a dokonce chodí za školu. Něco takového nikdy neudělala. Ani jeden z nich nebude tušit, co za tím vězí. Veroniku napadne, že by to mohlo být kvůli nešťastné lásce... Jaký další průšvih dnes bude mít Rozina kvůli Lucii? Kdo se Roziny kupodivu zastane? Přizná Rozina rodičům, proč se vyhýbá tělocviku? Svěří se někomu?

Milan se vybarvuje
Jen co Milan zmíní, že bude muset pomalu myslet na návrat, Růža posmutní. Ráda by se synem strávila mnohem více času. Navrhne mu, že by se přiletěla podívat na jejich vinohrad, když bude ten investor, a nějaký čas u něj pobyla. Milan se na to ale moc tvářit nebude. Jeho pubertální syn už má své zájmy, máma si s jeho ženou nesedla, a navíc je to pro ni docela riskantní. Co kdyby se jí něco stalo? Upozorní ji, že v Austrálii by si musela lékařskou péči zaplatit. A opravdu to není laciná záležitost. Růže se tím zhroutí všechny její sny a naděje. Milan jí navíc doporučí něco, co pro ni bude obrovskou podpásovkou... Čím ji tak zasáhne? Co si o tom myslí Liškovi? Na čem se s Růžou domluví? K čemu se Anča rozhodne? A čím moc nepotěší Bedřicha?

Boj o Karla
Karel bude mít po včerejšku pořádnou kocovinu. Adrianě se svěří, že s Markétou zašli ještě na drink a trochu to přehnali. Adrianě se to moc líbit nebude. Do Karla si rýpne, že je na podobné kousky už trochu starý. Ten ji jemně upozorní, aby nebyla drzá. Víc se k tomu ale vracet nebude. Rád by s ní totiž probral její tancování. Hlásila se k němu do kurzu jen proto, aby ho poznala, nebo ji tanec opravdu baví? Adriana přizná, že vlastně obojí. Karel jí proto nabídne, aby se k němu do kurzu vrátila... O jaký šok se Adrianě postará Markéta? Proč se holky šeredně chytnou? A proč se s Adrianou pohádá dokonce i Eddie? Jaké následky to bude mít?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz