Ulice 19.5.2015 - 2827. díl

Martin bude hodně překvapený, když ráno objeví v dílně spícího Bedřicha. Okamžitě ho napadne, že se pohádali s Ančou, ale Bedřich ho rychle vyvede z omylu. Prozradí mu, že se musel jít uklidnit, protože se k nim vloupal Milan. Martin se hned rozhořčí. Bedřicha ubezpečí, že on by si to s Milanem vyřídil okamžitě ručně.

Anča před odchodem do práce vzbudí Růžu, která u nich zůstala přes noc. Rozespale Anče přizná, že usnula až nad ránem. Celou noc přemýšlela, kde udělala chybu. Jak je možné, že Milan provedl něco takového? Anča se ji pokusí povzbudit, ale moc úspěšná tentokrát nebude. Růža jí navíc přizná, že Milanovi ani nebere telefon. Neví, o čem by si s ním po tom všem ještě měla povídat… Zavrhne Růža vlastního syna? Kdo ji vytrhne z trudných myšlenek? Jak dopadne dnešní náhodné setkání Anči a Milana? A k čemu se Růža nakonec odhodlá?

Zora balí Eddieho
V Drbohlavově realitce budou ráno vrcholit přípravy na důležitou schůzku s klientem. Zora ale bude dost nesoustředěná. Jakmile přijde do práce Eddie, bude mít oči jen pro něj. Bezmyšlenkovitě mu okamžitě nabídne kávu. Eddie ji odmítne a raději se bude klidit do své kanceláře. Šéf zamilovanou Zoru upozorní, aby si hleděla především vlastní práce. Ta udělá, co bude zapotřebí. Ovšem jen co se šéf zavře s klientem v kanceláři, zajde za Eddiem a začne s ním flirtovat… Jak Eddie zareaguje? Proč mu bude Drbohlav vyhrožovat výpovědí? Co všechno se mezi Eddiem a Zorou stane? Proč bude Eddie večer hodně mimo?

Sabinin podvod
David náhodou nachytá v šatně Sabinu ve chvíli, kdy by měla být normálně na hodině. Navíc bude zřejmé, že se do třídy ani jít nechystá. Sabina mu pohotově vysvětlí, že si dodělává úkol na angličtinu, aby neměla průšvih u profesorky, která jí absence nerada omlouvá. Jakmile však přizná, že se ulila z češtiny, David zbystří. Sabina ho ujistí, že s profesorkou Jordánovou je na všem domluvená, ovšem David už bude ostražitý. Na Terezu si počká hned po zvonění, aby to s ní probral… Co se David dozví od Terezy? Jaký průšvih se rýsuje na obzoru? Jak je na tom Tereza s diplomkou? A čím dost zaskočí Romana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz

Plavky pro silnější postavu