Ulice 28.5.2015 - 2834. díl

Alice s Matoušem budou v dílně čekat na Kadlece. Alici se uleví, když se Peter konečně objeví ve dveřích. Úlevu ale hned vystřídají obavy z Peterovy reakce. Okamžitě na něm pozná, že je na ni pořádně naštvaný. Matouš je nechá o samotě, aby si mohli vše vyříkat.

Jen co Matouš odejde, Peter se do Alice pustí kvůli jejímu útěku z vazby. Jako bývalý vyšetřovatel moc dobře ví, jaký to je průšvih a jak si tím Alice přitížila. Ta bude jako hromádka neštěstí. Neodpoví, proč utekla z vazby. Otázku mu oplatí otázkou. Zeptá se ho, proč za ní nepřišel... Jak setkání Alice a Petera dopadne? Co bude s Alicí dál? Proč si bude Boženka Puklická dělat velkou starost o Miriam? A bude konečně jasno i mezi Matoušem a Peterem?

Tereziny státnice a provalení nevěry
Tereza se ještě před státnicemi zastaví ve škole, aby si vytiskla své poznámky. Na chodbě se náhodou potká se Sabinou a její matkou. Daniela Šámalová se s ní dá hned do řeči o své rodině. Sabina si bude Terezu měřit zkoumavým pohledem, ale neřekne ani slovo. Na Terezu toho najednou bude ažaž. Jenže tím den jejích útrap zdaleka nekončí. Před ní budou ještě obávané státnice... Co s Terezou udělá setkání s Romanovou manželkou? Jak jí dopadnou státnice? A čím ji zaskočí Roman?

Evžen Šmýd obrací
Evžen Šmýd zajde bez ohlášení za Vlastimilem Peškem. Ten nebude právě doma, ale Amálie pozve Šmýda okamžitě dál. Pešek bude hodně překvapený, když Šmýda doma uvidí. Myslel si, že se už neukáže. Šmýd mu na rovinu přizná, že si vše rozmyslel. Pokud mu dá Pešek peníze, nechá si udělat test otcovství. Suma, o kterou si řekne, však bude dost vysoká... Dohodnou se ti dva? Kolik bude Šmýd chtít? A dozví se o tomto jejich setkání Adriana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz

Plavky pro silnější postavu