Ulice 29.5.2015 - 2835. díl

Tereza vstane nezvykle brzo. Bráchovi přizná, že nemohla spát nejen kvůli vyhození od státnic, ale i kvůli Romanovi. Od včerejška se jí vůbec neozval. Matěj se ji pokusí povzbudit ujištěním, že se pan architekt určitě brzy ozve. Třeba je za jeho odmlčením jen nějaká prkotina.

Matějovi se uleví, když Tereza začne brát všechno s nadhledem. Oznámí mu totiž, že jí došlo, že si vzájemně srovnali skóre. On neudělal kvůli lásce maturitu, ona státnice. Gábině Tereza vzápětí přizná, že je na Romana docela naštvaná. Dokáže si držet odstup. Evidentně ho ani nezajímá, jak vlastně u státnic dopadla... Jaký dopad bude mít Terezino vyhození od státnic ve škole? Co jí navrhne ředitelka Puklická? A jak to bude dál s Romanem a Terezou? Skončí to Roman, aby zachránil rodinu?

Ve škole přituhuje
Filip se na Rozinu naštve hned po ránu. Úplně zbytečně se na něj utrhne, když jí přinese svačinu a popožene ji do školy, aby to stihli. Rozinina popudlivá reakce ale bude patřit spíš Lucii, která si na ni ráno vymyslí další úkol – nechat se vyvolat z recitace Máje. Rozina bude marně oponovat, že to nevyjde. Lucie bude trvat na svém. Rozině nezbude nic jiného než to zkusit. Terezu tím docela zaskočí, protože se právě bude chystat zadat písemku. Nakonec ji ale přeci jen nechá úryvek z Máje odrecitovat... Jak to Rozina zvládne? Co si o tom bude myslet Viki? Co bude divné Tereze? A jaká rána postihne rodinu Maléřových?

Vzorky DNA pro Adrianu
Evžen Šmýd své slovo dodrží. Ráno se zastaví za Adrianou, aby mu odebrala vzorek DNA. Adrianě nebude jeho návštěva moc příjemná. Ráda by se ho co nejdříve zbavila, ale Šmýd ji požádá o něco malého k jídlu, protože kvůli testu zatím nic nejedl. Zatímco Adriana mu bude připravovat svačinu, Šmýd se porozhlédne po její garsonce. Adriana ho však hodně rychle odkáže do náležitých mezí. Zároveň začne vyzvídat, proč tak najednou změnil názor... Co všechno se Adriana dozví od Šmýda? Jak Šmýd pochodí u Vlastimila Peška? Jak jsou na tom Eddie a Zora? Co se Eddie dozví o Drbohlavovi? A jak toho bude chtít využít?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz

Plavky pro silnější postavu