Ulice 2.6.2015 - 2837. díl

Rozina, Filip i Martin budou stále hodně skleslí kvůli náhlé smrti babičky. Veronika jim zavolá, že pohřeb bude v sobotu. Zároveň se Martinovi svěří se svými obavami o dědu. Skon manželky ho hodně zasáhl, uzavírá se do sebe. Také Filip bude mít o dědu starost. Dojde mu, že v domě zůstane úplně sám.

Rozina bude mladšímu bráchovi oporou, i když sama bude mít co dělat, aby vše ustála. Ve škole Tereza zjistí, že jí chybí Luciina písemka. Bude si naprosto jistá, že ji Lucie psala, a tak pro ni bude zmizení písemky velkou záhadou. Při hodině se Lucii za ztrátu písemky omluví a oznámí jí, že si ji v pondělí napíše znovu. Lucie však drze opáčí, že nic psát nebude. Není přeci její problém, že Tereza písemku ztratila. Po chvilce jejich dohadování už Rozině rupnou nervy a před celou třídou praští Luciiným notebookem o zem... Co se bude dít dál? Svěří se Rozina konečně někomu s tím, co jí Lucie celou dobu prováděla? Co si o jejím zkratu bude myslet třída? A co Lucie? Jak to bude Tereza řešit?

Co je s Ančou?
Anče bude ráno tak mizerně, že Bedřich zavolá Nyklové, aby s ní dnes v práci nepočítala. S Ančou se pak domluví, že pokud by bolest hlavy během dne nepolevila, pojedou k lékaři. Anča přizná, že má strach, aby to nebylo něco vážného. Takhle zle jí ještě nikdy nebylo. Bolesti se jí navíc vracejí v čím dál kratších intervalech. Bedřich jí podobné myšlenky okamžitě zakáže. Později ale i on narazí na internetu na diagnózu, ze které mu dost zatrne. Když navíc odpoledne zjistí, že Anča je na tom stejně jako ráno, nebude už na nic čekat a odveze ji k lékaři... Co s Ančou je? Uleví se jí konečně? A jak dopadne oslava Eminých narozenin?

Eddieho tajemství odhaleno
Drbohlav bude mít pro Eddieho špatnou zprávu. Oznámí mu, že u něj v kanceláři končí. Pracovnice, kterou zastupuje, se už brzy vrátí z nemocenské zpět do práce. Pro Eddieho to bude obrovská ťafka. Myslel si, že u Drbohlava bude přeci jen o něco dále. Drbohlav mu ale vzápětí prozradí, že ho chce povýšit, a nabídne mu makléřskou smlouvu. Eddiemu se v tu chvíli nesmírně uleví. Drbohlav pro něj navíc bude mít i pár vytipovaných bytů, které se budou prodávat samy, aby si Eddie udělal finanční rezervu do začátku... Jak Drbohlav odhalí spojitost mezi Eddiem a Adrianou? Co všechno zjistí? A jak s tím naloží?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz