Ulice 3.6.2015 - 2838. díl

Zora připraví pohoštění na oslavu Eddieho povýšení. Jen co šéf přijde do práce, pochlubí se mu i dárky pro Eddieho. Ladislav Drbohlav se bude po Eddiem okamžitě shánět. Když se dozví, že je v terénu, požádá Zoru, aby ho za ním poslala, jakmile dorazí do kanceláře. Bude nezvykle vážný, na oslavu nebude mít ani pomyšlení.

Jen co Eddie přijde, vezme si ho k sobě, aby si promluvili. Aniž by o tom Eddie věděl, dá mu ještě jednu šanci. Znovu se ho zeptá, jak se jmenuje jeho holka. Eddie bude chvíli vzpomínat, jaké příjmení si včera vymyslel. Tím šéfa zklame ještě víc. Na rovinu přizná, že ví o pravé identitě Adriany. Eddieho tím zaskočí. Bude se mu chtít omluvit, avšak Drbohlav o to nebude stát. Spíš ho bude zajímat, jakou komedii to s ním oba hráli... Co Drbohlav navrhne Eddiemu? Řekne mu Eddie celou pravdu? Čím oba překvapí Zoru? A jak se k tomu všemu postaví Adriana?

Lucie na koberečku
Rozina bude mít ráno žaludek stažený strachy. Bude se obávat toho, co ji čeká ve škole. S tátou se nakonec domluví, že dnes zůstane doma, aby nemusela čelit zvědavým otázkám spolužáků a aby se vyhnula setkání s Lucií. Martin by naopak do školy nejraději hned zašel, ale po domluvě s Terezou přeci jen počká, až se mu ozve ředitelka. Ta bude incident řešit již od rána. Zajde za ní totiž naštvaný Luciin otec s požadavkem náhrady za rozbitý notebook. Společně vyhledají Terezu, které byla všemu přítomna. V Terezině kabinetu bude i třídní učitel obou holek – David. Tereza s ním už bude situaci probírat. Ředitelku s Weberem zaskočí informací o širších souvislostech, jež Roziinu činu předcházely. Ani jeden z nich nebude mít tušení, co všechno se odehrálo mezi holkami do osudného okamžiku, kdy Rozina třískla Luciiným notebookem o zem... Jak Weber zareaguje na informaci o šikaně a kyberšikaně? Co k tomu řekne samotná Lucie? Co poví spolužákům, kteří budou řešit Rozinin včerejší zkrat? A na čem se Tereza domluví s Rozinou a jejím otcem?

Jak zatočit s migrénou?
Matouš se bude zajímat, jak je na tom Anča. Bedřich mu prozradí, že včera nakonec skončili u doktora, jenž Anče diagnostikoval migrénu. Matouš Ančiny problémy okamžitě zlehčí, ale záhy vyjde najevo, že si vlastně nedovede představit, jak taková migréna s člověkem zamává. Bedřichovi pak Matouš navrhne, aby s ním a jeho kámoši vyrazil v létě 2015 na fesťáky. Toho to nadchne, ale prioritu u něj bude mít rodina. Napřed si musí s Aničkou naplánovat prázdniny, pak se uvidí. Anče už bude přeci jen trochu lépe. Dnes půjde normálně do práce. Bude mít však co dělat, aby to ustála... Co ji zachrání? Jak bude chtít své zdravotní problémy řešit? Co jí na to řekne Zuzana? Jaká je nejspíš příčina Ančiny migrény? Kdo jí nečekaně pomůže?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz