Ulice 4.6.2015 - 2838. díl

Adriana bude skleslému Eddiemu obrovskou oporou. Ten toho v noci moc nenaspí, navíc ráno bude mít dost velkou kocovinu. Na náladě mu nepřidá ani zjištění, že se trh práce za poslední dva měsíce nikam nepohnul. Najít si slušně placené místo je stále problém.

Adriana se pokusí Eddieho povzbudit, ale moc úspěšná nebude. Rozhodně ho v tom však nenechá. Velmi dobře si uvědomuje, že o práci přišel kvůli ní. A tak se vypraví za Ladislavem Drbohlavem do realitky, aby se za Eddieho přimluvila. Ten by s ní nejraději opět vyrazil dveře, ovšem zvědavost mu to nedovolí. Rád by se konečně dozvěděl, co má tohle všechno znamenat. Ve snaze pomoci Eddiemu poví Adriana Drbohlavovi celou pravdu... Jak Drbohlav zareaguje? Přijme Eddieho nazpět? Čeho se bude obávat? A co všechno prozradí Zoře?

Trest pro Lucii
Puklická pověří Terezu, aby udělala co nejdříve zápis z jednání pedagogické rady, jež se zabývala případem Lucie a Roziny. Ráda by měla zápis po ruce, až se opět sejde s Luciiným otcem kvůli trestu pro jeho dceru. Tereza přizná, že celou záležitost řeší i s psycholožkou z pedagogicko-psychologické poradny. Ta jí doporučila, aby o incidentu mluvili také se třídou. Zároveň jí prozradila, že Maléřovi mohou kvůli vydírání podat trestní oznámení na policii. Pro ředitelku školy to nebude moc dobrá zpráva, protože škola by tím mohla přijít o dobrou pověst. Události posledních dní řeší i celá třída. Spolužáci Lucie a Roziny by rádi věděli, co se děje. Ani jedna z nich nedorazí do školy, přestože nemocné určitě nejsou... Jak třída přijme informaci o kyberšikaně? Proč si ji Tereza podá? Jaký trest pro Lucii navrhne pedagogická rada? Co na to řekne Martin? Obrátí se na policii?

Trable s Pepanem
Jirka se sejde s Rudolfem a Pepanem, aby podepsali smlouvu ohledně opravy a prodeje jeepu. Pepan se na ni pomalu ani nepodívá. Hned bude se vším souhlasit. Překvapenému Jirkovi oznámí, že mu prostě věří. Než smlouvu stihne podepsat, rozezvoní se mu telefon. Pepanovi v tu chvíli zmizí úsměv ze rtu. Jirkovi a Rudolfovi se omluví, že si musí okamžitě něco vyřídit. Před domem na něj bude čekat jeho naštvaný věřitel, kterému už pomalu dochází trpělivost... Čím Pepanovi pohrozí? Proč se Rudolf namíchne na Markétu a dokonce se kvůli ní pohádá i se Simonou? Jakou novinu se dnes Rudolf dozví? Proč bude muset urychleně vyřešit jedno velké dilema?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz